News

Ipostaze rare cu Michelle Obama. Cum se antrena fosta Primă Doamnă pe gazonul de la Casa Albă!

Ipostaze rare cu Michelle Obama. Cum se antrena fosta Primă Doamnă pe gazonul de la Casa Albă! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cunoscută pentru formele sale, fosta Primă Doamnă a Americii nu se dă în lături de la a face sport şi, mai mult de atât, chiar are o dietă echilibrată, bazată pe ingrediente sănătoase. După ce a părăsit Casa Albă, la începutul acestui an, Michelle şi Barack Obama şi-au luat o binemeritată vacanţă în timpul căreia au uitat de toate grijile, s-au relaxat, au vizitat locuri noi şi chiar au făcut sport, fie sporturi nautice,  alergat, sau pur şi simplu gimnastică. Şi dacă tot vorbim de sport, ei bine, fosta Primă Doamnă chiar le dă o lecţie femeilor care vor să arate bine. În ultima vreme s-a preocupat mai mult de imaginea sa şi a fost mai determinată să se menţină fit prin sport. Pe lângă mâncarea sănătoasă pe care o consumă - este o susţinătoare a fructelor şi legumelor bio în alimentaţia zilnică, Michelle chiar se antrenează în colanţi, pantofi sport şi şapcă pe cap, după cum arată şi fotografiile inedite distribuite de ea pe contul oficial de Instagram.

Într-o ipostază rară, Michelle apare întinsă pe saltea, în cadrul unui program de fitness, alături de mai multe prietene, iar asta nu-i deloc ceva nou pentru ea. " Când eram la Casa Albă, adesea găzduiam weekend-uri de bootcamp pentru prietenele mele apropiate. Nu contează că eram la diferite niveluri de antrenament. Săptămânile noastre din bootcamp ne-au reamintit că, dacă vrem să avem grijă de alţii, trebuie să avem grijă mai întâi de noi înşine. Şi chiar dacă nu mai sunt la Casa Albă, am continuat această tradiţie şi am vrut să împărtăşesc câteva fotografii cu voi. Prietenele mele au fost alături de mine în toate episoadele din viaţa mea, de-a lungul ultimilor ani - inclusiv au fost părtaşe la o schimbare destul de recentă! - şi ne-am străduit să rămânem sănătoase împreună. Fie că este vorba despre un bootcamp, sau o plimbare în jurul cartierului, sper că tu şi prietenii tăi puteţi să vă faceţi ceva timp în această vară pentru a fi sănătoşi împreună.", a scris Michelle la o fotografie, îndemându-i pe toţi fanii săi să devină prieteni cu sportul.

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii este, zilele astea,  într-o vacanţă însorită în Mallorca, Spania. După ce fiica cea mare, Malia, s-a instalat în campusul Universităţii Harvard, Michelle Obama şi-a făcut puţin timp şi pentru ea, pentru o vacanţă fără copiii săi şi fără soţ.  Este invitata fostului ambasador al Statelor Unite în Spania, James Costos, şi al soţului său, Michael Smith. În vârstă de 53 de ani, Michelle Obama îşi va petrece timpul la casa de vacanţă a cuplului din Ses Planes şi, probabil că îşi va face timp şi pentru o oră de sport pe gazonul din grădina reşedinţei.

Fotp: Michelle Obama InstagramC

Modifică Setările