News

Ipostaze rare cu Natalie Portman şi familia sa. Actriţa a ieşit la cumpărături cu soţul şi cei doi copii

Ipostaze rare cu Natalie Portman şi familia sa. Actriţa a ieşit la cumpărături cu soţul şi cei doi copii

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* Natalie Portman spends time with her family on Monday in Los Angeles. The brunette actress was seen walking with her husband, Benjamin Millepied, and their son, Aleph, along with their baby, Amalia. Pictured: Natalie Portman BACKGRID USA 30 OCTOBER 2017 BYLINE MUST READ: SL/Terma / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Există vedete mari la Hollywood care fac averi de pe urma copiilor lor, promovându-i pe reţelele de socializare chiar din primele minute de viaţă ale bebeluşilor, la fel cum există şi părinţi discreţi care vor să aibă intimitate atunci când sunt cu familia. Fotografii rare cu cei patru membri ai familiei. Ei dovedesc că pot fi celebri, dar în acelaşi timp îşi pot ţine copiii departe de ochii curioşilor, fără a simţi nevoia să împărtăşească fiecare activitatea din viaţa lor cu prietenii virtuali. Cei drept, unii nu vor să facă asta, sau poate nu au timp, dar cu siguranţă iau cea mai bună decizie pentru micuţii lor. Din această categorie face parte şi Natalie Portman, dar actriţa nu exagerează atunci când vine vorba de cei doi copii ai săi. Nu îi fotografiază la fiecare pas şi nici nu îi pune pe reţelele de socializare, dar nici nu-i ascunde atunci când este surprinsă de paparazzi la plimbare.

Ce-i drept, a fost surprinsă destul de des în braţe cu mezina familiei, Amalia, de când aceasta a venit pe lume, la începutul lunii martie, dar rare sunt momentele când actriţa este fotografiată cu toată familia. Minunea s-a întâmplat însă luni, când actriţa a fost zărită alături de cei doi copii, fetiţa Amelia şi fiul Aleph (6 ani), dar şi de soţul Benjamin Millepied. Un tablou de familie frumos, căci cei patru se aflau la cumpărături în Los Angeles, îmbrăcaţi lejer şi cu câteva bagaje în mână. În timp ce Natalie (36) nu se dezlipea de fiica sa pe care o purta în braţe, soţul său mergea alături de băieţelul de 6 ani, Aleph. Ce frumoşi sunt împreună!

Foto: Hepta

Modifică Setările