Meghan & Harry

Ipoteză explozivă: Meghan Markle e încântată de conflictul dintre Prinţii Harry şi William

Ipoteză explozivă: Meghan Markle e încântată de conflictul dintre Prinţii Harry şi William camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În timp ce admiratorii regali sunt trişti din cauza conflictului dintre Harry şi William, umblă vorba că cineva are de câştigat de pe urma acestuia.

Iar aceata este nici mai mult, nici mai puţin decât soţia lui Harry, Meghan Markle. Ei bine, joia trecută, când Prinţii Harry şi William s-au reunit pentru dezvelirea statuii regretatei lor mame, Prinţesa Diana, din curtea Palatului Kensington, toţi s-au întrebat dacă cei doi fraţi au îngropat securea războiului. Cum această reuniune a fost una scurtă şi oficială, n-a fost deloc clar care este relaţia dintre cei doi în momentul actual.

Interesantă este poziţia expertului regal Angela Levin, care a declarat pentru GB News că Meghan Markle nu îşi doreşte ca cei doi fraţi să revină la sentimente mai bune deoarece ea nu priveşte deloc cu ochi buni familia regală britanică.

"Meghan Markle nu vrea ca Harry şi Willliam să mai fie apropiaţi. Iar el face tot posibilul să îi facă pe plac, lucru de înţeles, având în vedere că este soţul ei. Meghan este clar anti familia regală", a declarat Levin, subliniind faptul că Harry a avut o apariţie fugitivă la evenimentul de joia trecută, sosind cu doar zece minute înainte şi plecând imediat după terminarea lui, astfel încât să nu aibă şansa să aibă o discuţie mai profundă cu fratele lui mai mare.

"A sosit doar cu zece minute înainte de dezvelirea statuii, zâmbind larg şi glumind. Sunt sigură că a venit cu lecţia învăţată de acasă. Nu e cazul să dăm nume, să spunem cine l-a învăţat", a completat biografa britanică.

Comentarii

Modifică Setările