Gossip

Ipoteză şoc: Amy Winehouse, însărcinată înainte să moară!

Ipoteză şoc: Amy Winehouse, însărcinată înainte să moară!

Mitch Winehouse, tatăl regretatei cântăreţe britanice, susţine că, înainte să moară, fiica sa credea că este însărcinată, titrează publicaţia britanică The Independent.

Tatăl artistei a făcut această dezvăluire în cadrul unei emisiuni televizate, contrazicând astfel informaţiile apărute în documentarul ”Amy„, realizat de Asif Kapadia, potrivit cărora Amy Winehouse era ”o persoană însingurată”.

Potrivit tatălui artistei, Amy plănuia să-şi întemeieze o familie cu logodnicul său, regizorul britanic Reginald ”reg” Traviss. "Ea era cu Reg. Urmau să se căsătorească. Nu ar trebui să vă spun asta, dar la un moment dat ea credea că era însărcinată", a spus Mitch Winehouse. "Să laşi impresia că era pe cont propriu este pur şi simplu criminal", a mai afirmat acesta.

Mitch a mai adăugat faptul că el şi fostul logodnic al regretatei cântăreţe lucrează la un nou documentar dedicat memoriei acesteia, în care vor să dezvăluie mai multe detalii neştiute până acum despre viaţa artistei.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool".

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările