Gossip

Ipoteză-şoc la Palat. Prinţul Charles şi Diana ar fi avut o fiică, iar adevărul a fost ascuns de Regină!

Ipoteză-şoc la Palat. Prinţul Charles şi Diana ar fi avut o fiică, iar adevărul a fost ascuns de Regină!

Umblă vorba prin regat că Charles şi Camilla fac eforturi supraomeneşti pentru a ţine ascuns secretul întunecat al Prinţesei Dianei, care ameninţă, an de an, să iasă la iveală.

Zvonurile nebuneşti spun că Diana i-ar fi dat naştere unei fetiţe înainte să se fi căsătorit cu Prinţul Charles. Cum e posibil aşa ceva? Chipurile, Regina ar fi comandat, ca înainte de a se anunţa logodna dintre fiul său şi Diana, să se facă teste pentru a se stabili fertilitatea viitoarei prinţese şi compatibilitatea dintre cei doi.

Surse citate de tabloidul Globe susţin că, în 1981, Diana, pe atunci în vârstă de 19 ani, a fost nevoită să treacă prin nişte teste pentru a se putea stabili că poate produce moştenitori pentru tronul britanic. Aşa s-ar fi născut Sarah, fiica neştiută a cuplului, concepută prin fertilizare in vitro, acum în vârstă de 37 de ani. Adică, fiica mai mare cu doar nouă luni decât Prinţul William, al treilea în linia de succesiune la tron.

Ipoteza şocantă, şi foarte puţin adevărată, ar răsturna linia de succesiune la tronul britanic, ca să nu mai vorbim despre scandalul pe care l-ar naşte în sânul familiei regale britanice, dacă s-ar dovedi că are vreo sămânţă de adevăr. 

Modifică Setările