News

Irina Columbeanu, Revelion alături de Monica Gabor, Mr. Pink şi fiul afaceristului chinez

Irina Columbeanu, Revelion alături de Monica Gabor, Mr. Pink şi fiul afaceristului chinez

Anul acesta, Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile de iarnă departe de România, tocmai în America, unde locuieşte mama sa, Monica Gabor. Fiica sa s-a bucurat de o vacanţă pe cinste pe aceste tărâmuri îndepărtate, de altfel este deja obişnuită cu călătoriile în afara României, ba în Dubai unde stă mătuşa sa, Ramona Gabor, ba în America, locul în care s-a stabilit mama sa.

Trecerea dintre ani a prins-o pe Irina (10 ani) în compania mamei sale, Monica, a iubitului acesteia, Mr. Pink, şi, surpriză, alături de frăţiorul său vitreg, fiul afaceristul chinez.

"La mulţi ani! Nu îmi vine să cred că a mai trecut un an. Am decis să îmi petrec ultima noapte din 2017 cu familia mea - mama mea, tatăl meu, frăţiorul meu şi prietenii mei", a scris Irinuca pe Instagram la o fotografie în care apare în formaţie de 4, lângă  Monica, Mr. Pink şi fiul acestuia, Anthony.

De altfel, Irinel Columbeanu este foarte probabil să fi fost însoţită şi de data aceasta de tatăl ei, însă Irinel nu a apărut în poză. Nu ar fi prima oară când afaceristul român, Irinel Columbeanu, îşi petrece vacanţa în America, la Monica Gabor, ba chiar l-a cunoscut şi pe actualul iubit al fostei sale soţii.

Irinica l-a prezentat pe fratele său vitreg, Anthony, prietenilor virtuali, ba chiar cei doi s-au făcând slime. Irinuca, fratele său şi Monica s-au filmat şi în timp ce răspundeau la întrebări legate de pasiunile Irinei.

Foto: Instagram

Modifică Setările