News

Irina Columbeanu, vacanţă de vis în SUA. Imaginile care demonstrează că se distrează de minune alături de Monica Gabor!

Irina Columbeanu, vacanţă de vis în SUA. Imaginile care demonstrează că se distrează de minune alături de Monica Gabor! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La începutul lunii iulie, Irina, fetiţa lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, a ajuns la mama ei, în Statele Unite ale Americii, unde îşi petrece vacanţa de vară.

De când Irina Columbeanu a ajuns peste Ocean, nu este zi în care Monica Gabor să nu posteze în mediul online filmuleţe sau poze în care apare alături de fetiţa ei. Din câte se poate vedea în imagini, Irinuca se simte mai bine ca niciodată în SUA, iar fericirea ei pare că nu are margini. Mai mult decât atât, Monica Gabor chiar a scris în comentariile pe Instagram că ea şi fetiţa ei se simt ca în Rai. Fotografiile în care pare Irina au strâns rapid mii de like-uri de la fani.

În urmă cu două luni, Monica Gabor ne spunea într-un interviu exclusiv că Irina Columbeanu se simte foarte bine în Statele Unite şi că îşi doreşte să se mute definitiv acolo. În plus, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu afirma că Irina îi spune „daddy“ lui Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi.

În timp ce Irina şi Monica Gabor se distrează în SUA, Irinel Columbeanu se află alături de noua lui iubită, Oana Cojocaru, care în urmă cu mai puţin de o lună s-a mutat în caza afaceristului de la Izvorani.

Modifică Setările