Vedete

Irina Loghin are coronavirus. Primele declaraţii din spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul virus

Irina Loghin are coronavirus. Primele declaraţii din spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul virus

A treia oară a ieşit pozitiv! Irina Loghin este infectată cu coronavirus! Artista de muzică populară se află în spital, sub atenţia medicilor după ce a fost depistată cu noul virus! Aceasta a făcut declaraţii despre starea sa de sănătate!

Recent s-a aflat că soţul Irinei Loghin, Ion Cernea, fiul lor şi nora au fost infectaţi cu coronavirus. Artista a luat decizia de a se testa şi ea, mai ales că a intrat în contact direct cu membri familiei sale. Toţi sunt internaţi la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti. 

La 81 de ani, Irina Loghin a făcut declaraţii despre starea sa de sănătate. „Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook. După cum spune una din melodiile mele, «Câte flori mi-aţi dat voi mie/Nu pot creşte pe câmpie», tot aşa, nu vă pot mulţumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare şi urare de sănătate, «Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!» Vă mulţumesc tuturor pentru că mă preţuiţi, pentru că mi-aţi dovedit încă o dată că îmi sunteţi alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: «Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi... tot ce am mai bun!»”, a scris celebra artistă pe reţelele de socializare.

La 81 de ani, se pare că artista are un sistem imunitar bun, nu şi-a pierdut gustul, mirosul, nu are niciun simptom al bolii. 

Foto: Facebook

Modifică Setările