Red Carpet

Irina Nicolae (ex-ASIA), superbă într-o rochie neagră, rafinată FOTO

Irina Nicolae (ex-ASIA), superbă într-o rochie neagră, rafinată FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Fosta cântăreaţă a fost o prezenţă specială la Gala Campionatului Mondial de Judo de la Tokyo, unde a optat pentru un stil clasic, evergreen.

Zilele trecute a avut loc, în capitala Japoniei, Campionatul Mondial de Judo, eveniment de la care nu putea lipsi Marius Vizer, fost practicant de judo şi actualmente şef al Federaţiei Internaţionale de Judo.

Aşa cum ne-a obişnuit, partenera sa de viaţă, Irina Nicolae, l-a însoţit la acest important eveniment care a celebrat a 55-a ediţie de când judo a fost integrat jocurilor olimpice şi care s-a încheiat cu o gală extraordinară la care au cântat Al Bano, Marcel Pavel şi soprana Alis Făiniţă.

Şi de această dată, Irina Nicolae a fost la înălţimea evenimentului, alegând pentru seara de gală o rochie neagră din tulle, cu bustieră şi fustă din voaluri suprapuse, căreia i-a conferit un strop de strălucire prin alegerea unor sandale cu cristale, a unor bijuterii preţioase şi a unui clutch de seară.

După încheierea Campionatului Mondial de Judo, asemeni celorlaţi români din delegaţie (soprana Alis Făiniţă, compozitorul Andrei Kerestely, judoka Denisa Deliu, fosta campioană la judo Alina Dumitru, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român mMihai Covaliu), Irina Nicolae a mers să descopere la pas magicul Tokyo.

Spre deosebire de ceilalţi, ea a preferat să descopere zonele impregnate de istorie şi de aerul puternic tradiţional al Japoniei.

Modifică Setările