News

Irina Rimes, amintiri despre Crăciunul în Republica Moldova: "Moş Crăciun venea la grădiniţă, mai puţin acasă"

Irina Rimes, amintiri despre Crăciunul în Republica Moldova: "Moş Crăciun venea la grădiniţă, mai puţin acasă" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Irina Rimes are 29 de ani acum, dar îşi aminteşte cu drag de copilărie, de Crăciunul alături de familie în Rebulica Moldova. 

Irina Rimes a dezvăluit că Moş Crăciun nu avea aşa de multe posibilităţi când ea era copil, dar mereu primea un cadou. Sărbătorile de iarnă erau pline de zîpadă, aşa îşi aminteşte artista: "eu cu asta asociez Crăciunul. Cu zapadă! Multă de tot! Eu am copilărit la Izvoare, în nordul Republicii Moldova, iar acolo Moşu’ vine mai rar, probabil rămâne înzăpezit, haha. De fapt, Moşu’ venea la grădiniţă şi mai puţin acasă în ziua de Crăciun. La noi în zonă, e înainte de toate sărbătoare religioasă", a spus cântăreaţa pentru protv.ro. 

Îi plăcea mult joaca cu copiii, afară, la zăpadă: "Şi ce e amuzant e că eu ştiam clar că vine Crăciunul când mă striga mama să vin în casă că începe <Singur acasă>". Iubea şi să meargă la colindat: "am fost cu prietenii, până dimineaţă, să cântăm colinde. Eram, cum altfel, cu zăpada până la genunchi, uzi până la piele, cu ukulele în maini-şi cu mâinile degerate, normal. Ne curgea nasul, eram îngheţaţi de frig, dar chiar a fost epic"

Irina Rimes: "Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi"

Îşi cântă visele în piese, dar şi iubirile pierdute. Cu toate astea, Irina Rimes nu e o carte uşor de descifrat. Rămâne însă o artistă completă, care are succes şi peste graniţă. Cum arată această perioadă pentru ea, ce relaţie are cu Tudor Chirilă sau cu Smiley, ce îi lipseşte de la Chişnău ,ce îşi doreşte pentru părinţii săi, despre toate astea, dar şi despre multe altele, am povestit cu Irina într-un interviu OK!

S-au anulat multe evenimente. Ai pierdut mult pe plan financiar?

Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesă Visele, făceam 250 lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi.

Ce ai descoperit despre ţine în toată această perioadă cu multe restricţii?

Că există timp liber şi că pot să îl folosesc cum îmi pofteşte inima.

Foto: Pro TV

Modifică Setările