News

Irina Rimes, fotografiată fără sutien! Imaginile în care era să se vadă tot au ajuns pe internet

Irina Rimes, fotografiată fără sutien! Imaginile în care era să se vadă tot au ajuns pe internet camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit una dintre cele mai iubite artiste din România, piesele ei au cucerit publicul, topurile radio şi TV, a ajuns în juriul „Vocea României“, dar cu siguranţă Irina Rimes ştie şi cum să se facă apreciată de fanii de pe reţelele de socializare.

Parcă urmând reţeta de succes a artistelor din străinătate, Irina Rimes postează, din când în când, pe Instagram, fotografii în care apare mai mult dezbărcată, decât îmbrăcată. Spre exemplu, în ultimele 24 de ore, artista le-a arătat fanilor ei două fotografii în care apare fără sutien şi era să se vadă tot.

Prima fotografie, postată ieri, a strâns peste 16.000 de like-uri şi sute de comentarii, descrierea fiind una simplă, „#stela“, în timp ce a doua fotografie, postată astăzi, are o descriere mai lungă, „#eusuntextraterestru #24:00 | Cosmos“ şi a adunat aproape 4.000 de like-uri în doar o oră de când a fost postată.

În fotografia postată pe 18 februarie, Irina Rimes pare că este goală complet, în timp ce în fotografia de pe 19 februarie poartă un body care îi lasă sânii la vedere.

Modifică Setările