News

Irina Rimes, îndrăgostită de un prezentator din România: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aş fi căsătorit”

Irina Rimes, îndrăgostită de un prezentator din România: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aş fi căsătorit”

Cosmin Cernat a fost luat prin surprindere de Irina Rimes. Artista i-a mărturisit prezentatorului că s-ar fi căsătorit oricând cu el.

„ Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor,  tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aş fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă şi tact”, a spus Irina Rimes la Radio Impuls.

"M-a emoţionat întâlnirea cu Irina Rimes, este o faţă extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor şi dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o faţă foarte profundă", a declarat Cosmin Cernat.

 Irina Rimes s-a lansat pe piaţa muzicală din România cu piesă "Visele"care s-a menţinut pe primul loc în topurile muzicale din România luni de zile. A cochetat cu muzică şi poezia încă din copilărie, a devenit cunoscută mai întâi în Republica Moldova, după ce a participat la un show de talente, unde a ajuns până în finală. „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat” sau „POEM” sunt doar câteva dintre melodiile care au impresionat milioane de fani ai artistei.

     

 

Modifică Setările