Vedete

Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franţa alături de iubit. Cine e bărbatul care o face fericită

Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franţa alături de iubit. Cine e bărbatul care o face fericită camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Pandemia i-a adus schimbări atât pe plan profesional, cât şi sentimental Irinei Rimes. Artista simte din nou fluturaşi în stomac. S-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr francez, care activează tot în domeniul muzicii şi a plecat să locuiască cu el în Franţa.

Irina Rimes (29 de ani) s-a hotărât să mai dea o şansă iubirii după ce s-a despărţit, anul trecut, de toboşarul Alexandru Badea. Cântăreaţa de peste Prut a lăsat totul în urmă pentru un nou iubit, cu care s-a mutat în Franţa.

Tânărul, pe nume David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri şi se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista şi noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franţa, unde Irina a semnat şi cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le arate şi fanilor cuibuşorul de nebunii unde stă împreună cu noul ei iubit.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările