News

Irina Shayk a ales izolarea în Manhattan, alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Irina Shayk a ales izolarea în Manhattan, alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea

După despărţirea de Amber Heard la începutul anului trecut, dealerul de artă elveţian, Vito Schnabel, era surprins alături de frumoasa româncă, Mădălina Ghenea, pe blaja vedetelor din St.Barts. Iată că la fix un an distanţă, paparazzi l-au fotografiat, în plină pandemie, la o plimbare prin Manhattan alături de supermodelul Irina Shayk. 

Au trecut zece luni de când Irina Shayk a încheiat  relaţia cu tatăl fiicei ei, Bradley Cooper, după cinci ani împreună. Ei bine, se pare că modelul a depăşit momentul şi are un nou partener, nimeni altul decât Vito Schnabel, cunoscut drept un mare cuceritor la Hollywood. Acesta are un generos palmares VIP, având relaţii mai mult sau mai puţin pasagere cu vedete precum: Heidi Klum, Amber Heard, Liv Tyler, Demi Moore sau Elle Macpherson.

Astăzi, ziarul britanic Daily Mail a publicat, în exclusivitate, un set de imagini cu ei doi, nerespectând rigorile izolării, căci în New York este stare de alertă, generată de numeroasele cazuri de infectare cu Covid-19. Dacă în timpul plimbării au respectat regula de a purta mască, paparazzi i-au surprins chiar în faţa apartamentului lui fără. Presa internaţională comentează acum că niciunul dintre ei nu respectă măsurile impuse de autorităţi, care spun că nu te poţi duce în vizită la altcineva, decât dacă locuieşti împreună cu persoana respectivă. Încă de la începutul lunii martie, primarul din New York a impus restricţii locuitorilor oraşului, rugându-i să rămână acasă, cu excepţia ieşirilor esenţiale, pentru a preveni o răspândire rapidă a coronavirusului.

Cu toate acestea, se pare că Irina Shayk şi Vito Schnabel au încălcat aceste reguli şi asta indică faptul că există mai mult decât prietenie între ei. Dacă se va confirma, aceasta ar fi prima relaţie oficială a modelului după despărţirea de Bradley Cooper, în iunie 2019.

Cea mai lungă relaţie a lui Vito cu o vedetă a fost cea cu Heidi Klum, care a durat din 2014 până în 2017.

Comentarii

Modifică Setările