Fashion

Irina Shayk a riscat şi a… pierdut! Modelul, cu părţile intime la vedere la un eveniment public!

Irina Shayk a riscat şi a… pierdut! Modelul, cu părţile intime la vedere la un eveniment public!

London, UNITED KINGDOM - Irina Shayk flashes underwear at Fashion Awards. Pictured: Irina Shayk BACKGRID UK 4 DECEMBER 2017 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A lăsat-o pe micuţa Lea acasă, cu tăticul ei, iar ea s-a prezentat la Fashion Awards 2017, un eveniment care a strâns laolaltă muzicieni, actriţe şi modele la Royal Albert Hall, în Londra. Din păcate, ceea ce trebuie să fie o apariţie fără cusur s-a transformat pentru Irina Shayk într-un adevărat fiasco! Irina s-a prezentat la gala Fashion Awards 2017 Irina Shayk a dat-o în bară pe covorul roşu! A vrut să impresioneze, purtând o rochie cu decupaje îndrăzneţe, pentru a-şi pune în evidenţă silueta silfidă, redobândită după naşterea micuţei Lea, însă croiul rochiei i-a dat bătăi de cap modelului. Cu părţile intime la vedere! La sosire, Irinei i-a fost destul de greu să manevreze trena asimetrică a rochiei, moment în care şi-a expus, fără să vrea, părţile intime. Aşa se face că toate fotografiile de la intrarea pe covorul roşu arată mai mult decât şi-ar fi dorit, probabil, modelul.

În rest, e clar că Irina şi-a dat silinţa pentru a avea o apariţie fără cusur, în ton cu dress-code-ul evenimentului, alegând să poarte o rochie glamour, cu inserţii metalice, care prezenta decupaje îndrăzneţe. Şi-a asortat rochia cu o pereche de sandale argintii şi a renunţat la toate bijuteriile care ar fi putut încărcat ţinuta.

foto: Hepta

Modifică Setările