Gossip

Irina Shayk are un nou iubit? A fost văzută în compania unui bărbat, imediat după despărţirea de Bradley Cooper

Irina Shayk are un nou iubit? A fost văzută în compania unui bărbat, imediat după despărţirea de Bradley Cooper camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Toată lumea îi plângea de milă frumoasei manechine, dar iată că nici ea nu e tocmai singură!

De la despărţirea ei de faimosul actor Bradley Cooper (44), care chipurile n-ar fi putut continua relaţia de dragul lui Lady Gaga (partenera lui din A Star is Born), Irina Shayk (33) a lăsat o impresie înduioşătoare prin acea imagine cu ea cărându-şi toate bagajele din casa starului cu care are un copil.

Dar iat-o pe Shayk la New York, toată numai un zâmbet, în timpul unei plimbări cu fetiţa sa, Lea (2). Şi ce să vezi? Irina nu era singură, ci împreună unui bărbat misterios, care îi ţinea companie la locul de joacă pentru copii. Şi poate că această conversaţie amicală n-ar fi ridicat nicio suspiciune, dacă bărbatul nu i-ar fi pus şi mâna pe umăr, ba chiar şi-ar fi lăsat şi capul râzând pe umărul său, ca într-o îmbrăţişare intimă, semn că nu e prima oară când se vede cu Irina şi trădând faptul că relaţia lor este una foarte apropiată.

Momentul s-a petrecut la numai cinci săptămâni de la despărţirea Irinei Shayk de Bradley Cooper - cu care avea o relaţie din 2015.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO