News

Irina Shayk este de o frumuseţe răpitoare. A defilat pe covorul roşu de la Cannes într-o rochie de bal

Irina Shayk este de o frumuseţe răpitoare. A defilat pe covorul roşu de la Cannes într-o rochie de bal

CANNES, FRANCE - MAY 09: Model Irina Shayk attends the screening of "Yomeddine" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 9, 2018 in Cannes, France. (Photo by John Phillips/Getty Images)

Bradley Cooper este cel mai norocos bărbat şi asta nu o spunem noi, ci fanii care au apreciat cu milioanele primele fotografii de cuplu cu Irina Shayk şi iubitul său, pe covorul roşu de la un eveniment de amploare.

Dacă luni seara au participat împreună la MET Gala, marcând un moment important, prima lor fotografie de cuplu pe covorul roşu, îmbrăcaţi în haine de gală, iată că la doar două zile distanţă, rusoaica Shayk a întors toate privirile la Cannes.

Joi, modelina în vârstă de 32 de ani, mama copilului lui Bradley Cooper, a strălucit la cel mai de amploare festival de premiere a filmelor, în Franţa. A participat la premiera peliculei "Yomeddine" şi a fost foarte elegantă în rochia neagră, scurtă în faţă şi cu trenă în spate, o rochie de bal. Iar Irina este de o frumuseţe răpitoare, cu puţin machiaj, doar buzele accentuate cu un ruj roşu aprins şi cu părul prins într-un coc lejer. A strălucit în lumina reflectoarelor, bijuteriile cu diamante fiind de-a dreptul impresionante.

Shayk arată incredibil de bine după ce a născut-o pe fiica ei, Lea De Seine, în luna martie 2017, demonstrând că are nişte forme de invidiat. Aşa DA!

Foto: Getty Images