News

Irina Shayk l-a făcut tată pe Bradley Cooper

Irina Shayk l-a făcut tată pe Bradley Cooper

Wimbledon 2016 - Day 12 - Celebrity Sightings Featuring: Bradley Cooper, Irina Shayk Where: London, United Kingdom When: 08 Jul 2016 Credit: WENN.com

Fericire mare în familiile celor două staruri internaţionale! Modelul rus, care se iubeşte încă din 2015 cu actorul hollywoodian Bradley Cooper, a devenit mamă pentru prima oară! Au devenit părinţi pentru prima oară! Oficial, Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt părinţi. Fericita veste a fost confirmată de un apropiat al cuplului pentru revista ”People”: ”Sunt extrem de încântaţi şi se simt binecuvântaţi”.

Potrivit acestei surse, evenimentul a avut loc acum două săptămâni, însă cuplul a decis să ţină această veste secretă, pentru a evita atenţia nedorită asupra lor. De altfel, e de notorietate faptul că Irina şi Bradley au o relaţie discretă, departe de lumina reflectoarelor.

Irina a fost foarte discretă pe timpul sarcinii

De aceea, nu se ştiu mai multe detalii despre această naştere. Momentan, nu a fost făcută nicio declaraţie oficială din partea celor două staruri, aşa că nici sexul bebeluşului şi nici data exactă a naşterii nu se cunosc.

foto: arhivă

Modifică Setările