News

Irina Shayk şi-a scos fetiţa la plimbare. Cât este de frumoasă micuţa Lea de Seine!

Irina Shayk şi-a scos fetiţa la plimbare. Cât este de frumoasă micuţa Lea de Seine!

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Supermodel Irina Shayk was spotted taking her newborn daughter Lea Cooper out for a stroll with her nanny in Los Angeles. Irina showed off her always toned legs in a pair of high-waisted denim shorts as she pushed her daughter's stroller. Pictured: Irina Shayk BACKGRID USA 12 JUNE 2017 BYLINE MUST READ: SPOT / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Pe lângă faptul că Irina Shayk arată formidabil la patru luni de la naşterea primului său copil, frumoasa de 31 de ani este şi o mamă model. Cu un iubit cu un progam foarte încărcat, modelul îşi petrece mare parte din timp având grijă de fetiţa sa, Lea de Seine, o mândreţe de copil.

În weekend, şi-a luat din nou copilul la o plimbare ca fetele prin Los Angeles, dar de data aceasta a renunţat la căruţ. Echipată cu un port bebe, cu micuţa Lea de Seine în el, Irina a oferit pentru prima dată o imagine reală cu primul său copil, iar fetiţa este adorabilă. Nu ştim cu cine seamănă, însă ne gândeam că va lua ceea ce este mai bun de la mama sa şi de la tatăl Bradley Cooper şi nu ne-am înşelat.

Fetiţa Irinei Shayk şi a lui Bradley Cooper este o frumuşică.

Irina a născut în luna martie şi arată fabulos acum. Îmbrăcată sport, într-o pereche de colanţi şi teneşi, camuflată cu o şapcă pe cap şi ochelari de soare, frumosul model s-a plimbat cu fetiţa sa, fiind pregătită cu un rucsac în spate, în care, bănuim, se află lucruri utile pentru un bebeluş. Lea de Seine este la fel de simpatică ca mama sa, îmbrăcată cu un body bleumarin şi ferită de soare cu ajutorul unei pălării cu imprimeu roz.

Foto: Hepta, DailyMail.co.uk