News

Irina Shayk şi Bradley Cooper, vacanţă în Tahiti fără fiica lor!

Irina Shayk şi Bradley Cooper, vacanţă în Tahiti fără fiica lor! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În luna martie au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au decis s-o numească Lea de Seine. De atunci, Irina şi Shayk au fost extrem de discreţi, paparazzi surprinzându-i doar de câteva ori împreună cu fetiţa lor. Acum, însă, cei doi şi-au luat o pauză binemeritată şi au mers într-o vacanţă în Tahiti, alături de câţiva prieteni.

Fotografii cu Bradley şi Irina au apărut pe câteva conturi de Instagram, cei doi fiind plecaţi în Tahiti alături de câţiva prieteni. Starurile sunt în prima vacanţă de când s-a născut fetiţa lor, aşa că au profitat din plin de timpul petrecut pe o insulă din Tahiti, alături de Andy Cohen, Diane von Furstenberg şi actriţa din pelicula „Get Out”, Allison Williams.

Şi Irina a postat câteva fotografii surprinse în timpul sejurul său, demonstrând cât de bine arată la doar patru luni de când a adus-o pe lume pe micuţa Lea de Seine. Bradley, însă, a fost ceva mai discret şi nu s-a lăsat fotografiată decât într-o fotografie de grup. Haideţi să vedem şi noi câteva imagini din escapada lor!