Gossip

Irina Shayk şi Bradley trec la pasul următor?

Irina Shayk şi Bradley trec la pasul următor?

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase în ceea ce-i priveşte pe Irina Shayk şi Bradley Cooper. Ceea ce părea a fi doar o aventură, s-a transformat de-a lungul timpului într-o relaţie serioasă cu planuri de viitor. Relaţia lor a evoluat rapid Se pare că Irina Shayk şi Bradley Cooper sunt pregătiţi să facă pasul următor în relaţia lor. Staţi liniştiţi, nu vorbim încă de nuntă, ci de faptul că cei doi se pregătesc să se mute împreună.

Potrivit presei străine, Irina Shayk şi-a scos deja la vânzare apartamentul din New York şi-şi face bagajele să se mute cu celebrul actor, dat fiind faptul că relaţia celor doi a evoluat nesperat de mult în ultima vreme.

Menţionăm că Irina locuieşte în apartamentul acesta din 2010, atunci când şi l-a achiziţionat contra sumei de 2, 65 milioane de dolari, şi îi are drept vecini pe Hugh Jackman, Julianne Moore şi Karlie Kloss.

Cele două au o relaţie de prietenie
Irina alături de mama lui Bradley, Gloria

Irina şi Bradley au fost văzuţi împreună în luna aprilie, la o piesă de teatru. De atunci, cei doi şi-au petrecut mai tot timpul împreună, iar Irina a fost fotografiată de mai multe ori în prezenţa mamei actorului, Gloria Campano.