News

Irina Shayk şi fetiţa ei, singure la locul de joacă! De ce nu era Bradley Cooper alături de familia lui?

Irina Shayk şi fetiţa ei, singure la locul de joacă! De ce nu era Bradley Cooper alături de familia lui?

Zvonurile potrivit cărora între Lady Gaga şi Bradley Cooper ar fi o idilă se intensifică de la o zi la alta, iar momentul pasional dintre ei care a avut loc la Gala Premiilor Oscar le-a dat apă la moară cârcotaşilor.

Pe lângă chimia extraordinară care este între ei şi pe care chiar Lady Gaga şi Bradley Cooper au confirmat-o, faptul că artista s-a despărţit de logodnicul ei i-a făcut pe fani să spună că nu mai este mult până când şi actorul îşi va părăsi iubita pentru a forma un cuplu cu Lady Gaga.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Irina Shayk nu ar fi geloasă pe ceea ce se întâmplă între Bradley Cooper şi Lady Gaga, însă comportamentul ei arată fix contrariul. La o zi după Gala Premiilor Oscar, actorul şi iubita lui au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se îndreptau cu maşina spre grădinia fetiţei lor, iar ambii păreau destul de abătuţi, gurile rele afirmând că ei sigur s-au certat după momentul  pasional dintre Gaga şi Cooper.

Dacă pe 25 februarie ei au fost fotografiaţi împreună, dar supăraţi, o zi mai târziu, pe 26 februarie, lucrurile s-au schimbat. Irina Shayk a fost fotografiată de paparazzi în timp ce mergea alături de fetiţa ei la un loc de joacă, iar Bradley Cooper nu era alături de ele. Nu se ştie exact de ce actorul nu şi-a însoţit familia, însă presa tabloidă din străinătate oferă două variante: cei doi s-au certat foarte rău după Gala Premiilor Oscar şi au preferat să-şi petreacă timpul separat sau pur şi simplu actorul a avut un program foarte încărcat şi nu a putut fi alături de cele mai importante femei din viaţa lui.