News

Irina Tănase, despre chimia pe care o are cu Liviu Dragnea: “Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac”. Când se căsătoresc cei doi

Irina Tănase, despre chimia pe care o are cu Liviu Dragnea: “Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac”. Când se căsătoresc cei doi

Ea are 27, el 57, dar se văd pentru o viaţă împreună. Irina şi Liviu Dragnea fac planuri de nuntă şi în închisoare. Iubita fostului lider PSD recunoaşte că nu a fost niciodată deranjată de diferenţa de vârstă dintre ei şi că singurul lucru care o supără acum e starea de sănătate a partenerului său de viaţă.

“Am vorbit despre asta şi înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta şi probabil că se va şi întâmpla la un moment dat. Ne înţelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac, prin prisma diferenţei de vârstă. Deja ştim cu toţii că există o diferenţă de vârstă şi toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată“, a spus Irina Tănase la Antena3.

Aceasta susţine că starea de de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. “Cred că asta se vede şi din faptul că a ieşit doamna avocat să facă declaraţii pe subiectul acesta, că altfel ştiţi bine că noi nu suntem genul de oameni care să vorbim publice despre viaţa noastră privată.

Starea lui de sănătate este una foarte gravă şi nu pare că se va îmbunătăţi foarte mult având în vedere cum merg lucurile acum.

 În primul rând el are nişte hernii care sunt cunoscute în spaţiul public şi pentru care are nevoie întâi de un consult, un consult de specialitate al unui om care să-i cunoscă istoricul medical şi să poată să aprecieze cât de mult s-a depreciat starea lui de sănătate dinainte să intre în penitenciar şi până acum. El are câteva hernii în zona cervicală care sunt în stare de operaţie, operaţie pe care le a refuzat-o în urmă cu doi ani când a fost internat, pentru că urma o campanie şi nu ar fi putut să o ducă în starea de convalescenţă.

Are şi o hernie lombară care s-a agravat categoric, pentru că au apărut simptome care arată acest lucru”.

 

Modifică Setările