News

Irinel Columbeanu a râs de sărăcia sa la iUmor: "Am dat pe o şampanie cât dau acum chiria pe un an"

Irinel Columbeanu a râs de sărăcia sa la iUmor: "Am dat pe o şampanie cât dau acum chiria pe un an" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A uimit când a apărut pe scenă. Irinel Columbeanu a acceptat provocarea şi a debutat la iUmor. Juraţii, dar şi telespectatorii au fost uimiţi să îl vadă. Fostul milionar a făcut dezvăluiri despre viaţa sa din ultima perioadă într-o notă neaşteptată, ba de râs, ba de plâns. 

Irinel Columbeanu traversează probabil una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa. A rămas fără averea de milioane din cauza afacerii pe care şi-a lansat-o acum ani de zile, a pierdut totul, băncile i-au luat totul. Cu toate acestea, are zâmbetul pe buze. E sănătos şi a făcut glume la iUmor:

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii. N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viaţă lucrul acesta. Câd eram foarte tânăr şi-i spuneam unei fete că tata are foarte mulţi bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a spus în roast-ul său fostul milionar, Irinel Columbeanu.

Se ştie că acum, Irinel Columbeanu locuieşte cu chirie într-un apartament din Bucureşti. A glumit şi despre acest aspect. "La viaţa mea am dat pe o şampanie cât dau acum chiria pe un an"

 

Foto: Antena 1

Modifică Setările