Evenimente

Irinel Columbeanu, despre cea mai dureroasă despărţire: „Când simţi că puiului tău i-ar fi mai bine într-o altă configuraţie, ar fi o crimă să îl opreşti!”

Irinel Columbeanu, despre cea mai dureroasă despărţire: „Când simţi că puiului tău i-ar fi mai bine într-o altă configuraţie, ar fi o crimă să îl opreşti!”

A făcut totul pentru ea, dar, la un moment dat, Irinel Columbeanu a decis că Irinucăi  i-ar  fi mai bine în America.

Într-o discuţie de-o sinceritate „brută” cu Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, difuzată de Metropola TV, de luni până joi, de la ora 22.00, Irinel Columbeanu a povestit despre momentul în care s-a decis mutarea Irinucăi la Monica Gabor, în America. O decizie care a uimit pe toată lumea la momentul respectiv, ştiut fiind faptul că celebrul cândva Fante al capitalei s-a luptat cu toate armele ca să nu-i fie luat copilul. Ceva, însă, a schimbat la un moment dat această hotărâre, iar Irinel Columbeanu declară că lucrurile au decurs aşa pentru binele copilului.

„Decizia ca Irina să meargă la mama ei în America nu a fost greu de luat.  Când simţi că puiului tău i-ar fi mai bine într-o altă configuraţie,ar fi o crimă să îl opreşti!”, i-a povestit Irinel Columbeanu lui Mădălin Ionescu. „Ca şi părinte, n-ai voie să te faci că nu vezi anumite oportunităţi care apar în viaţa copilului tău. N-aş fi putut tolera aşa ceva!”, a mai spus fostul milionar de la Izvorani.

Irina Columbeanu s-a născut la început de an 2007, iar la vremea respectivă toată lumea susţinea că singurul scop al relaţiei dintre Columbeanu şi Monica ar fi fost ea. Copila, care are astăzi 14 ani, trăieşte de aproape 3 ani alături de mama ei în America. Din fotografiile publicate pe conturile de sociale, lucrurile par să se desfăşoare cât se poate de onorabil, iar acest lucru nu poate decât să-l bucure pe omul de afaceri. „Sunt ferm convins că a fost corectă decizia!”, a încheiat Columbeanu.

 

Comentarii

Modifică Setările