News

Irinel Columbeanu face valuri în America FOTO

Irinel Columbeanu face valuri în America FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Plecat în Statele Unite de dragul fetiţei sale, Irina, care a vrut să-şi petreacă vacanţa cu mama sa, omul de afaceri român profită de deplasare din plin.

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se află pentru două săptămâni în America, unde fiica sa se bucură de prezenţa mamei sale, Monica Gabor. Aşa se face că, deşi au plecat împreună, tatăl şi fiica petrec timpul separat: Irina cu mama ei, în vila din Malibu, iar afaceristul cu Nick Rădoi , la reşedinţa acestuia din Huntington Beach.

”Vizita Irinei şi a mea la Los Angeles a fost aleasă de către mama ei să dureze 2 săptămâni, începând de azi. Mărturisesc, personal plec în această dimineaţă cu inima strânsă, dar totodată pentru Irina plină de dragoste şi mai ales de respect faţă de golul dinlăuntrul propriei ei inimioare, ce merită (pentru fericirea ei, cu orice preţ, risc calculat şi/sau sacrificiu personal, dar cu spada în mână...) astâmpărat cumva... Mă rog la Dumnezeu ca pe noi toţi să ne ajute, ştiind că numai El ştie cel mai bine cum!”, a scris Irinel Columbeanu (59) pe Facebook vineri dimineaţa, în timp ce aştepta cu fiica sa, Irina (9), avionul cu destinaţia America.

Monica Gabor2
Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu şi mama Irinei Columbeanu.

Odată ajuns în L.A., prietenul său, Nick Rădoi, a avut grijă să-l distreze şi să-i alunge îngrijorarea, plimbându-l şi oferindu-i momente de neuitat în compania unor domnişoare sexy.