News

Irinel Columbeanu, în doliu

Irinel Columbeanu, în doliu

De-abia întors din vacanţa din America cu fiica sa, Irina, milionarul român are parte de cea mai neagră perioadă.

Irinel Columbeanu

Zi grea pentru Irinel Columbeanu. În această dimineaţă, tatăl său, Ion Columbeanu, în vârstă de 92 de ani, s-a stins din viaţă.

Seniorul Columbeanu era internat de câteva luni într-un azil de bătrâni, întrucât avea nevoi speciale şi trebuia să primească asistenţă medicală. El era cazat la acelaşi centru din Snagov unde se află şi Zina Dumitrescu.

"Da, după mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reuşit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă ştiu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare. Până la urmă, cu chiu cu vai, a acceptat şi a înţeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Ştiţi foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoţi din "cuibul" lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eşuat", povestea Irinel Columbeanu acum câteva săptămâni la Antena Stars.

Irinel a dus muncă de lămurire pentru a-şi convinge tatăl să accepte supravegherea şi ajutorul pe care le-ar primi într-un cămin specializat: "L-am dus şi la Ana Aslan, însă nu a fost chip să ma înţeleg cu el şi l-am adus acasă. Acum fac naveta Izvorani- Snagov şi îl vizitez foarte des. Se simte foarte bine aici. Ştiu că o să spună lumea "l-a dus pe tacs-su la azil", însă nu e aşa. Ştiu foarte bine ce condiţii are, iar eu, ca fiu, mă îngrijesc să aibă tot confortul, e părintele meu.", mai spunea milionarul în emisiunea lui Cristian Brancu, "Agentul VIP".

Irinel Columbeanu şi tatăl său
Irinel Columbeanu şi tatăl său, în urmă cu mai mulţi ani.

Înmormântarea nu va avea loc în satul natal, Căpreni, din judeţul Gorj, ci în Bucureşti, la cimitirul Ghencea, unde se va odihni lângă soţia sa.

Comentarii

Articole asemănătoare

Laurenţiu Duţă, în doliu

News

Laurenţiu Duţă, în doliu

Ion Besoiu a murit

News

Ion Besoiu a murit