Gossip

Îşi va mai reveni Joan Rivers?

de admin

Este întrebarea de pe buzele tuturor apropiaţilor, dar şi fanilor vedetei de 81 de ani, care a suferit un şoc cardio-respirator, iar acum se află în comă indusă. Fiica ei, Melissa, este devastată. Iar surse din anturajul ei nu au veşti prea bune

Un prieten de-ai Melissei a dezvăluit pentru New York Daily News că fiica artistei s-ar putea să fie forţată în curând să ia o decizie radicală în privinţa mamei sale: s-o decupleze sau nu de la aparatele care o ţin în viaţă. Asta după ce doctorii vor face o evaluare amănunţită a stării de sănătate a lui Joan. "Dacă nu-şi va putea reveni complet, pentru a putea duce o viaţă la fel de activă ca şi până acum, Joan ar prefera să moară. N-ar suporta gândul de-a fi povara cuiva", a comentat aceeaşi sursă, adăugând că vineri, Melissa era cu nervi la pământ.

Între timp, însă, Melissa încearcă să menţină entuziasmul fanilor în ceea ce-o priveşte pe mama sa, aflată în comă indusă la spitalul Mount Sinai din New York. Astfel, fiica ei şi-a ascuns orice urmă de îngrijorare, declarând că Joan se odihneşte cât se poate de confortabil în aceste zile.

Foto: WENN