News

Ispita Irina, surprinsă plăcut de Bogdan de la „Insula iubirii“: „Este un om inteligent. M-a cucerit“ VIDEO

Ispita Irina, surprinsă plăcut de Bogdan de la „Insula iubirii“: „Este un om inteligent. M-a cucerit“ VIDEO

Cel de-al 5-lea sezon al emisiunii „Insula iubirii“ este unul plin de surprize şi de situaţii imprevizibile şi care se schimbă de la o zi la alta.

Ajuns în Thailanda după începerea emisiunii, Bogdan, partenerul Giei, a şocat pe toată lumea la prima petrecere la care a luat parte, după ce s-a sărutat şi a dansat cu mai multe ispite pe care le-a şi dezbrăcat.

Însă, acum el pare că s-ar fi îndrăgostit peste noapte de Irina, căreia i-a şi cerut prietenia, iar ispita a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, pentru a vorbi despre Bogdan.

„A zis că alături de mine simte o anumită conexiune. La modul că la nivel intelectual suntem pe aceeaşi lungime de undă. Şi chiar aşa e. Este un om foarte inteligent. Sincer, având experienţa din sezonul 4, în care nu am vorbit... În sezonul 5, când a venit unul şi a vorbit şi a folosit mai multe neologisme în propoziţie, m-a cucerit. A fost şocant ce a făcut în prima seară. Dar am tras o concluzie: omul efectiv a vrut să fie teribilist şi ce a făcut la acel party nu l-a caracterizat deloc. Poate că a fost o mică faţă de-a lui. Eu zic că Bogdan a fost aşa cum l-am văzut eu după party, un bărbat foarte cald...“, a spus Irina.

Citește și ...