Agenda

Ispita Maria Ilioiu, pentru a treia oară în "Temptation Island - Insula iubirii"

Ispita Maria Ilioiu, pentru a treia oară în "Temptation Island - Insula iubirii"

Pe frumoasa roşcată cu forme generoase o veţi putea vedea şi în sezonul al patrulea al reality show-ului filmat în Thailanda.

Sexy şi provocatoare, Maria Ilioiu este pregătită să devină pentru a treia oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.

Frumoasa roşcată, care pe 3 martie va împlini 28 de ani, spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulţi oameni, dar şi să se descopere pe sine. Spune că îşi cunoaşte foarte bine calităţile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care şi-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.

La prima sa apariţie în ”Temptation Island – Insula iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roşcata i-a arătat latura sa sinceră şi lipsită de inhibiţii. În cel de-al treilea sezon, Maria şi Thailanda i-au furat inima şi minţile lui Aurel, care venise pe ”Insula Iubirii” alături de iubita sa, Alexandra, iar acum este din nou încrezătoare. ”Ştiu să fiu frumoasă şi senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta”, susţine Maria.

„Insula Iubirii” a primit cu braţele deschise noi cupluri care vor să trăiască experienţa care a schimbat vieţile multor perechi de îndrăgostiţi!

În această perioadă, Radu Vâlcan şi echipa sa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiţi acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

"Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. <Insula Iubirii> are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!", spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Modifică Setările