News

Ispitele de la „Insula iubirii“ neagă că ar avea o relaţie! Nicoleta, despre Adrian: „Îl iubesc, dar nu suntem împreună“

Ispitele de la „Insula iubirii“ neagă că ar avea o relaţie! Nicoleta, despre Adrian: „Îl iubesc, dar nu suntem împreună“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În urmă cu mai puţin de 24 de ore, ispita Nicoleta de la „Insula iubirii“ a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Adrian Savin, şi el ispită în celebra emisiune de la Antena 1.

Imaginea a strâns rapid aproape 10.000 de like-uri şi peste 80 de comentarii, în special datorită comentariului pe care Nicoleta l-a pus alături de poză: „Fericirea mea eşti tu“. Imediat, în presă au apărut informaţii că cele două ispite de la „Insula iubirii“ ar forma un cuplu şi ar fi aproape de nuntă, însă Nicoleta a negat aceste informaţii.

„Am glumit astăzi puţin. Am postat o poză cu Adi, care va fi ispită în sezonul 5 Insula iubirii şi pe care eu îl iubesc foarte mult şi îmi este foarte drag, dar nu, nu suntem împreună. Fotografia nu o să o şterg, pentru că este o poză frumoasă, pe care noi am făcut-o când am fost în vacanţă în vară“, a spus ispita de la „Insula iubirii“ pe instastory.