News

Ispitele masculine de la „Insula iubirii“ au roit în jurul Otnielei de la „Ferma“! Iată cum s-au distrat la OK! Rooftop Party

Ispitele masculine de la „Insula iubirii“ au roit în jurul Otnielei de la „Ferma“! Iată cum s-au distrat la OK! Rooftop Party camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cea mai colorată petrecere a acestei veri, OK! Rooftop Party, a fost locul în care ispitele de la „Insula iubirii“ şi-au dat întâlnire în seara de miercuri.

Răspunzând afirmativ la invitaţia noastră, Andi, George, Adrian şi Gojman au fost sufletul petrecerii după lăsarea serii, iar toate invitatele de sex feminin au roit în jurul lor. Însă, chiar dacă fetele s-au fotografiat cu ispitele masculine de la „Insula iubirii“, aceştia din urmă au avut ochi, toată seara, doar pentru o fată: Otniela de la „Ferma. Un nou început“.

Stând la doar câţiva metri de masa la care se aflau Otniela şi Remus, Andi şi George au făcut tot posibilul să intre în vorbă cu tânără de care au spus şi Florin Pastramă şi Cătălin Moroşanu că este foarte frumoasă.

Mai multe fotografii cu ispitele masculine de la „Insula iubirii“ pot fi văzute în GALERIA FOTO