News

Istoria Marlei Maples, cea de-a doua soţie a lui Donald Trump. E singura care n-are operaţii estetice!

Istoria Marlei Maples, cea de-a doua soţie a lui Donald Trump. E singura care n-are operaţii estetice! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

NEW YORK, NY - DECEMBER 21: Donald Trump and Marla Maples appear in front of the press 21 December 1993 after marrying in a lavish and private wedding ceremony at Trump's Plaza Hotel in New York 20 December. The couple, who have a two-month-old baby girl, married after a six-year relationship. (Photo credit should read BOB STRONG/AFP/Getty Images)

A apărut în peisaj atunci când Donald Trump era căsătorit cu prima lui soţie, Ivana Trump. S-a infiltrat în viaţa lui şi-n câţiva ani a reuşit s-o detroneze pe mama copiilor lui şi să-i devină chiar ea soţie. Se-ntâmpla în 1993, la două luni după ce o născuse pe Tifanny, cea de-a doua fiică a lui Donald Trump. Iată cine e, aşadar, Marla Maples şi cum şi-a pus Donald amprenta asupra ei! Marla Maples şi Tiffany Trump, fiica sa şi a lui Donald Trump Relaţia cu Donald Trump Potrivit declaraţiilor ei, s-au cunoscut în 1985, dar şi-au început relaţia amoroasă 1987, pe când Trump încă era căsătorit cu Ivanaa Trump. Cumva, aventura lor a reuşit să stea ascunsă timp de câţiva ani buni, perioadă în care cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte. În cele din urmă, Trump a făcut imprudenţa de a le invita pe ambele femei din viaţa lui într-o vacanţă în Aspen, iar Ivanei nu i-a luat prea mult timp să se prindă despre ce era vorba. În cele din urmă, Ivana i-a cerut divorţul lui Trump, iar preţul nu a fost unul mic. Decembrie 1993, ziua nunţii lor. A fost cea mai fericită femeie în ziua nunţii ei Aşa se face că-n 1993, la Plaza Hotel, Marla şi-a văzut visul cu ochii şi a păşit spre altar la braţul lui Trump, într-o superbă rochie Carolina Herrera şi o tiară de 2 milioane de dolari. Culmea e că nunta lor a venit la două luni după ce fiica lor, rodul iubirii lor, s-a născut. Cum a evoluat iubirea lor în acei ani de după nuntă nu ştim exact, însă e cert că lucrurile n-au funcţionat, dat fiind faptul că în 1999 au ajuns la divorţ, Donald lăsând-o pe Marla Maples să fie o mamă singură.

Peste ani, Tiffany a vorbit despre faptul că a crescut fără iubirea tatălui ei şi că mama sa a fost sprijinul ei în viaţă. ”Eu şi mama am fost întotdeauna foarte apropiate, căci m-a crescut ca o mamă singură. Prietenii mei şi toţi cei din jur îmi spuneau mereu că am o relaţie specială cu ea. Şi aşa e, ea e în permanenţă cu mine”, declarat Tiffany. Totuşi, e de notorietate faptul că, financiar vorbind, Donald Trump a avut grijă de fiica lui. El a plătit pentru educaţia ei şi ulterior pentru relocarea la Universitatea din Pennsylvania, acolo unde a devenit mai apropiat de ea.

Pe vremea când erau o familie.

Vorbind despre sentimentele pe care le are vizavi de fostul soţ, Marla a făcut o declaraţie şocantă în 2013, pe când era invitată la Oprah Show. Ea a menţionat că tot ce simţea pentru Donald Trump nu a dispărut odată cu divorţul şi că încă are iubire pentru el: ”Încă îl iubesc pe Donald”. Ba mai mult, Marla a spus că nu are sentimente negative pentru cei trei copii ai lui Donald din prima căsnicie, deşi Ivana i-a fost rivală. ”Îl iubesc pe Eric, Ivanka şi Donnie atât de mult. Am avut ocazia de a-i cunoaşte şi de a-i vedea crescând, aşa că acum când îi văd mă emoţionez. Îmi vine să plâng când îi văd la televizor. Sunt nebună, o persoană mult prea emotivă”, spunea ea în acelaşi interviu.

Marla în 2005. Încă avea sentimente pentru Donald Trump.

Cât despre cum a trecut peste divorţul de Trump, Marla spune că a apelat la kabbalah pentru a trece peste acele clipe dureroase. ”M-a ajutat să învăţ să-mi asum responsabilitatea alegerilor mele şi să nu mai fiu o victimă”, spunea ea în 2005, pentru Vanity Fair.

Activitate profesională

În prezent, Marla are 53 de ani şi este actriţă americană de film, teatru şi televiziune. Deşi pe timpul relaţiei cu Trump era cunoscută doar graţie statutului marital, între timp Marla a reuşit să se impună drept actriţă, cântăreaţă dar şi vedetă TV. În 2014, a câştigat Hollywood Music Media Awards pentru cel mai bun cântec, ”House of Love”, de pe albumul ei muzical ”The Endless”. Un an mai târziu, adică în 2015, a reuşit să câştige şi un premiu pentru activitatea ei cinematografică, plecând acasă, de la Festivalul de Film Kingdomwood Christian, cu premiul ”Feature Film Silver” pentrul rolul jucat în ”Switching Lanes”. În palmaresul ei cinematografic se numără roluri jucate în filme precum: ”Maximum Overdrive”, ”The Nanny”, ” A Sight for Sore Eyes” sau ”Something Wilder”.

A apărut şi-n cel de-al 22-lea sezon al emisiunii ”Dancing with the Stars”, care a avut loc anul trecut. A părăsit competiţia după săptămâna 4.

Aspect fizic

Marla Maples, fostă Miss

Fiind o fostă Miss (1984 – Miss Georgia USA, 1985 – Miss Hawaiian Tropic), Marla are un bagaj genetic grozav şi o conduită care a ajutat-o să-şi păstreze aspectul fizic din tinereţe. De altfel, am îndrăzni să spunem că Marla este cea mai frumoasă şi naturală dintre toate soţiile lui Donald Trump, ea neapelând nicicând la operaţii estetice, spre deosebire de Ivana şi Melania Trump.

În prezent. Marla şi Tiffany Trump

În vârstă de 53 de ani, Marla arată în continuare bine, având un stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia corectă şi sportul nu lipsesc.

Marla Maples, în prezent

De altfel, pe contul ei de Instagram, acolo unde s-au strâns 70.000 de urmăritori, Marla postează des fotografii din rutina ei zilnică de îngrijire. Iată câteva fotografii cu ea din prezent!

Modifică Setările