News

Îţi aduci aminte de Carina din serialul "Îngeraşii"? Jennifer Dumitraşcu e o adevărată domnişoară acum

Îţi aduci aminte de Carina din serialul "Îngeraşii"? Jennifer Dumitraşcu e o adevărată domnişoară acum camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Serialul "Îngeraşii" în care a jucat Adela Popescu a fost foarte urmărit de români. În el a jucat şi Jennifer Dumitraşcu. Aceasta s-a transformat, e acum o adevărată domnişoară. 

Înainte să devină prezentatoare la "Vorbeşte lumea", la Pro TV, Adela Popescu a jucat în mai multe telenovele româneşti. A făcut furori pe ecrane alături de mai mulţi actori cunoscuţi de la noi. Fie a interpretat rolul unui adolescente, fie rolul unei mame, Adela a rămas în memoria telespectatorilor. Alături de ea, în serialul "Îngeraşii", s-a remarcat şi Jennifer Dumitraşcu. 

Carina din "Îngeraşii" era blonduţă, micuţă şi chiar în perioada aceea i se schimbau dinţii. Jennifer Dumitraşcu a fost perfectă pentru acel rol. Acum, anii au trecut rapid, ea a crescut, e o adevărată domnişoară. 

Jennifer Dumitraşcu e schimbată. Are părul lung, blond, dar trăsături diferite. Este foarte activă în mediul online, acolo unde are o mulţi de fani. Ea se concentrează mult asupra carierei, e şi cântăreaţă, dar mai urcă şi pe scena, în diferite piese.

Priviţi cum arată acum în galeria foto.