News

Îţi aduci aminte de Don Baxter? Muzica a trecut pe plan secund, acum are o familie frumoasă, cu doi copii minunaţi

Îţi aduci aminte de Don Baxter? Muzica a trecut pe plan secund, acum are o familie frumoasă, cu doi copii minunaţi camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Nu l-aţi mai văzut pe la posturile de televiziune, nu l-aţi mai auzit nici la radio, cu ce se coupă acum Don Baxter? Înainte scoatea pe bandă rulantă melodii foarte iubite de public, iată că acum reuşeşte să cucerească fanii cu reţelele sale, dar şi cu familia superbă pe care şi-a format-o. 

În urmă cu ani de zile ascultam piesele pe care Don Baxter le lansa, chiar şi alături de Smiley. Iată că acum muzica a trecut pentru el pe plan secund, are alt job, alte pasiuni de care este mândru şi mulţumit. Trăieşte una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire din showbiz, şi-a găsit sufletul pereche, chiar au împlinit doi ani de la nuntă. Cum a început totul? 

Don Baxter, pe numele real Costel Sergiu, şi Teodora Rogobete Istrati s-au căsătorit în 2018 şi au împreună o fetiţă. Din prima căsnicie, soţia artistului mai are şi un băieţel. Ea a fost cea care a mărturisit că de la 13 ani este îndrăgostită de cel care îi este acum soţ: "Când l-am descoperit pe Don Baxter, aveam 13 ani. L-am iubit pentru voce şi pentru ochi. Cum l-am putut eu iubi, cu mintea unei fetiţe de 13 ani, care-şi lipeşte pe dulap poza artistului preferat. Dintre toţi, l-am iubit pe el şi nu pe Nick Carter sau Justin Timberlake. L-am pupat zi de zi, timp de 10 ani, la culcare şi la trezire. Am spus «bună dimineaţă» şi «noapte bună» unei poze şi ochilor lui frumoşi, l-am văzut la concerte, fără a avea vreodată curajul să îl salut. Şi au trecut ani de când i-am lipit poza pe dulap, fără să ştie că e pupat zi de zi, fără să ştiu că o să afle în curând. Dar a venit şi ziua aia. În care i-am întins mâna, i-am zâmbit şi i-am spus că îl iubesc din ’97. La fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, ani în care au trecut toate peste noi împreună şi peste fiecare în parte, suntem, în sfârşit împreună.", a povestit ea în urmă cu ceva vreme pe reţelele de socializare. 

Cei doi fac acum o echipă bună în bucătărie. Teodora Istrati este autoarea blogului Teo's Kitchen şi, pe lângă acest job în online, are şi o emisiune culinară la un post TV. Mai nou, şi Don Baxter este pasionat de bucătărie. El a participat în anul 2013 la o ediţie specială a show-ului Masterchef alături de vedete. Acolo şi-a arătat talentul. Între timp, acesta a căpătat şi mai multe cunoştinţe, face reţete care mai de care, îşi surprinde familia. 

Recent, Teo şi Don Baxter au împlinit doi ani de căsnicie. Ea a ţinut să îi mulţumească public pentru tot, pentru clipele minunate, pentru familia frumoasă pe care o au: "Pentru zile bune şi zile negre MULŢUMESC. Pentru Luna şi Luca, MULŢUMESC. Pentru că eşti mintea limpede când eu nu pot, MULŢUMESC. Pentru că îmi testezi zilnic răbdarea şi mi-o cultivi, MULŢUMESC. Pentru că te strădui, MULŢUMESC. Pentru toate plasele cărate de la Lidl şi nopţile petrecute cu Luna în braţe ca eu sa pot dormi, MULŢUMESC. Pentru că ai puterea să spui "m-am gândit mult la ce ai zis", MULŢUMESC. Pentru că ne-am găsit târziu şi totuşi am continuat să creştem împreună, MULŢUMESC."

Don Baxter nu mai locuieşte în Bucureşti, s-a stabilit cu familia la Cluj. 

Drama prin care a trecut  soţia lui Don Baxter: "Aş fi vrut să mă ascund într-un colţ şi să mor!"

Înainte de mariajul fericit cu Don Baxter, Teodora Istrati a trecut printr-un divorţ, unul care a făcut-o să sufere. A povestit chiar pe blogul său despre acele momente delicate:

"În 2012 viaţa a luat o turnură urâţică. Am divorţat. Aş fi vrut să mă ascund într-un colţ de Univers şi să mor, dar nu mi-am permis o depresie că la carte. Aveam un copil de 4 ani de crescut. Aşa că am continuat să mă trezesc zi de zi, să mă ocup de Luca, să continui blogul. Am început munca în televiziune. Am trăit zi de zi cum am ştiut mai bine şi, uitându-mă în urmă, mă mir de mine că am supravieţuit şi ştiu că Bunuţu (n.r. Dumnezeu) a făcut asta posibil.

Între timp m-am căsătorit cu Domnul Don şi suntem părinţi de 2 copii: Luca şi Luna. Blogul merge înainte şi a devenit muncă în familie. Don Baxter găteşte cot la cot cu mine şi...uneori mai bine decât mine", a dezvăluit Teo, mândră că soţul o susţine în tot ceea ce face.

Foto: Instagram

Modifică Setările