News

Îţi aminteşti de Juan del Diablo din serialul Inimă sălbatică? Cum arată astăzi şi cu ce se ocupă copiii lui Eduardo Palomo

Îţi aminteşti de Juan del Diablo din serialul Inimă sălbatică? Cum arată astăzi şi cu ce se ocupă copiii lui Eduardo Palomo camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

„Inima sălbatică” rămâne una dintre marile producţii ale anilor  90. Serialul redă povestea a doi tineri, aparent diferiţi, care se îndrăgostesc nebuneşte. Amplasată la începutul secolului al XX-lea în Puerto Vallarta, telenovela urmăreşte naşterea pasiunii dintre Juan del Diablo şi Mónica De Altamira Montero de Alcázar y Valle, nimeni alţii decât Eduardo Palomo şi Edith Gonzalez, ambii decedaţi astăzi.

Eduardo Palomo şi-a găsit sfârşitul într-un mod şocant, la doar 41 de ani, în urma unui infarct.

Actorul a reuşit să cunoască succesul pe plan profesional , dar a construit o familie frumoasă şi cu artista Carina Ricco, cu care a avut doi copii, Fiona şi Luca. Când erau ai fericiţi ca niciodată, artistul s-a stins brusc. Pe atunci copiii săi aveau cinci şi trei ani.

În noiembrie, anul trecut, s-au împlinit 17 ani de la moartea lui Eduardo Palomo. Astăzi ar fi avut 58 de ani. În ciuda loviturii grele pe care viaţa le-a dat-o, Carina Ricco, Fiona Palomo şi Luca Palomo au ştiut să meargă înainte.

Carina Ricco a suferit mult, dar dorinţa de a fi lângă copiii săi i-a dat putere, aşa cum a dezvăluit într-un interviu „Dacă ei, copiii mei, nu ar fi în viaţa mea, aş fi ca o ramură uscată. Sunt cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat, în afară de Eduardo. A fost una dintre cele mai frumoase şi profunde aventuri şi cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut în viaţa mea este că îi am, că mă bucur de dragostea şi creşterea lor . Continuăm să avem grijă unul de celălalt. Amândoi sunt mari coechipieri, noi suntem o echipă bună, aşa am fost şi cu slăbănogul. Nu mi-ar fi trecut prin cap să am copii cu altcineva ”, a declarat el.

Pe lângă exemplul pe l-au avut în Carina, Fiona şi Luca Palomo au demonstrat că au şi stofă de artişti.

Fiona Palomo a fost prima care s-a aventurat într-un proiect renumit. Tânăra a apărut în versiunea mexicană a seriei de succes „Gossip Girl”. De atunci, fiica lui Eduardo Palomo a fost de neoprit. Deşi fratele său este mai mic, nu a rămas în urmă.

Carina Ricco se simte mândră de copiii săi, care pictează, compun şi petrec mult timp creând, pasiunea lor pentru artă este enormă. Ba mai mult,  au şi o inimă grozavă, iar asta i-ar bucura sufletul lui Eduardo Palomo.

Carina Ricco nu şi-a mai refăcut viaţa.  Actriţa admite că nu a intenţionat niciodată să găsească pe cineva ca Eduardo Palomo pentru că este imposibil, dar nu a exclus gândul de a avea un partener. Chiar şi aşa, şi-a ocupat timpul cu familia, arta şi afacerile sale.

Fiona Palomo, fiica cea mare a Carinei Ricco şi a lui Eduardo Palomo şi-a făcut debutul ca actriţă la o vârstă fragedă. Pe lângă actorie, pictează, se bucură de muzică şi arte marţiale. În plus, a jucat cu mai mulţi actori renumiţi, cum este Mauricio Ochmann.

La rândul său, Luca Palomo s-a concentrat puternic pe muzică şi cu siguranţă va lăsa talentul său să vorbească. Sora sa, Fiona Palomo, şi mama sa, Carina Ricco, sunt cei mai mari fani ai săi şi împart complimentele muncii sale.

 

 

Comentarii

Modifică Setările