News

Îţi mai aduci aminte de Domnul Problemă? Uite ce face acum

Îţi mai aduci aminte de Domnul Problemă? Uite ce face acum camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În anul 2001, făcea furori cu piesa "Senorita (Beau, beau)", care se auzea în toate discotecile din ţară. Iată ce face acum artistul, după 16 ani de la lansare.

domnulproblema

Bogdan Taşcău, pe numele său adevărat, s-a lansat în muzică cu o piesă dance, însoţită de un videoclip îndrăzneţ, care a prins repede la public. Popularitatea lui a fost atât de mare la acea vreme, încât a rămas cunoscut cu numele de scenă.

"Încă mai sunt mulţi care îmi spun Domnul Problemă. Probabil că n-am să scap de chesia asta, dar mi-o asum, e o parte din viaţa mea şi sunt foarte mândru de ea, pentru că am făcut foarte multă lume fericită. Multă lume s-a bucurat, a dansat, până şi copii - şi foarte mulţi! Era o perioadă frumoasă, se făcea muzică frumoasă ca şi acum şi repet chiar am cunoscut oameni frumoşi, am colaborat cu oameni frumoşi, printre care şi Andra, cu care au avut un featuring la vremea aceea", a povestit Bogdan Taşcău la "Răi, da' buni".

Din 2004, s-a dedicat muncii de studio, iar în 2007 a revenit pe scena Eurovision de la Helsinki, cu Todomondo. Piesa "Liubi, Liubi, I Love You" a obţinut atunci 84 de puncte şi s-a clasat pe locul 13 în ierarhia europeană, ediţia fiind câştigată de reprezentanta Serbiei.

După acea prestaţie, Bogdan Taşcău a continuat să compună muzică pentru alţi artişti, precum Andra, Nico, Alb Negru ori Bogdan Vlădău.

Din 2010, a pus bazele unei noi formaţii, Free Deejays, cu Rareş Varniote şi, în curând, merge într-un turneu antidrog în nouă oraşe alături de Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

Iată şi cea mai nouă piesă lansată de Free Deejays în colaborare cu Lucian Bardaşu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările