News

Îţi mai aduci aminte de Wilmark? Cu ce se ocupă şi cum arată acum dansatorul căruia Ştefan Bănică îi spunea "micuţul Will"

Îţi mai aduci aminte de Wilmark? Cu ce se ocupă şi cum arată acum dansatorul căruia Ştefan Bănică îi spunea "micuţul Will" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Apărea săptămânal la TV, dar de ani de zile apariţiile televizate sunt mai rare. Ce face acum Wilmark?

În urmă cu ani de zile, emisiunea prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur era pe val. E vorba despre show-ul "Dansez pentru tine". Din juriu făcea parte şi Wilmark, o prezenţă fresh, diferită la masa juraţilor. A fost mereu pe placul publicului, dansatorul mereu a impresionat cu cunoştinţele şi talentul lui. 

După ce emisiunea s-a încheiat, acesta a mai jonglat cu televiziunile. Ultimul show a fost la Kanal D, „Kids Sing” cu Antonia şi Cotabiţă, iar înainte de pandemie, îl puteam întâlni în fiecare vară pe o plajă închiriată din Vama Veche unde făcea cursuri de dans şi petreceri deosebite, scrie click.ro.

Acesta se concentrează acum pe viaţa profesională, continuă cu dandul, are chiar şi o şcoală, dar şi afaceri în domeniul imobiliar. Din punct de vedere rersonal, Wilmark e fericit, are o familie frumoasă, o soţie fidelă şi doi copii minunaţi. 

Cât de greu s-a despărţit Wilmark de emisiunea "Dansez pentru tine"

A lucrat la Pro TV ani de zile. Despărţirea l-a durut mult! "Mult. Dar sunt genul de om care ştie să treacă peste astfel de lucruri. A fost un pic ciudat, pentru că a fost decizia unui om care avea pute­rea să o facă, însă nu cred că a fost cea mai bună decizie pentru trust. A preferat să sacrifice emi-siunea din orgoliu."

Cum a fost viaţa lui Wilmark înainte de a ajunge în România

Dansatorul a copilărit în Bogota şi în Ecuador. "Am copilărit şi-n Ecuador, şi într-o localitate din sudul Columbiei. Şi, într-adevăr, în mare parte, în Bogotá. (...) Sunt acele stigmate pe care le au ţările sud-americane. Însă, în acest moment, ţările periculoase din America Latină sunt exact pe colţurile continentului: Venezuela, într-o par­te, sus, Mexic, jos, Argentina. Cam acolo nu tre­buie să te duci, în acest moment. Columbia s-a ridicat enorm din punct de vedere economic. În­tr-adevăr, este considerată o ţară periculoasă, dar contează foarte mult unde te duci. N-o să te duci în junglă, să te baţi tu cu paramilitarii, sau în car­tierele mărginaşe, să te lupţi cu traficanţii de dro­guri sau de arme. Oraşele sunt foarte civilizate.", spunea acesta pentru okmagazine.ro acum ceva vreme.

Foto: Facebook

Modifică Setările