News

Îţi mai aminteşti cum arăta Neti Sandu la începutul carierei în TV? Iată cadre surprinzătoare!

Îţi mai aminteşti cum arăta Neti Sandu la începutul carierei în TV? Iată cadre surprinzătoare!

Toţi o ştiu drept Neti, însă pe ea o cheamă Aneta. Aneta Sandu. Prezintă rubrica de horoscop la PRO TV de mai mulţi ani decât ne putem aminti şi ne încântă tot de atunci cu spiritul ei vesel şi vivace, tunsoarea devenită emblemă şi pasiunea pentru astre.

FOTO: arhivă PRO TV

În câteva zile, Neti va împlini 59 de ani

Neti Sandu este un adevărat simbol al PRO TV-ului, un săgetător fermecător şi curajos, care a făcut din pasiunea ei o carieră, deşi pregătirea profesională o punea la catedră, ca profesoară de română. Poate vorbi cât în lună şi-n stele despre ceea ce a făcut-o să aleagă această cale a vieţii profesionale, dar şi despre cât de tihnită şi lipsită de ”glamour” este viaţa personală pe care o duce într-un apartament cu două camere.

Din `95 prezintă horoscopul la PRO TV

A mai vorbit de-a lungul anilor şi despre tunsoarea bob pe care o are încă din decembrie 1995, când am văzut-o pentru prima dată pe ”sticlă”, dar şi despre faptul că lumea încă o opreşte pe stradă s-o întrebe dacă nu cumva poartă perucă. Ei bine, nu, coafura devenită trademark este una pe care şi-a ales-o voluntar şi natural, motivând că ”altfel nu-i stă părul. Altfel nu e uşor de aranjat” (n.r. interviu Adevărul).

”Mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”

Cât despre imaginile de la începutul carierei sale, acestea ne-o arată pe Neti Sandu la fel de carismatică precum în prezent, cu tenul la fel de luminos şi curat, dar cu un stil vestimentar mult mai ”colorat” şi îndrăzneţ decât cel din prezent. E normal, de altfel, eleganţa din prezent a venit cu vârsta. Haideţi, aşadar, să vedem câteva fotografii de colecţie cu Neti Sandu, de la începuturile ei în PRO TV!

foto: arhivă PRO TV

Modifică Setările