Fashion

Îţi place stilul lui Beyonce?

Îţi place stilul lui Beyonce?

Cântăreaţa etalează, la fiecare apariţie publică, ţinute care să-i pună în evidenţă formele voluptuoase. Ce părere ai despre alegerile ei vestimentare: îi complimentează silueta sau sunt prea dramatice şi înzorzonate?

2012

Această rochie din dantelă neagră îi îmbrăţişează trupul vedetei într-un mod cât se poate de atrăgător. Consideri că trena ţinutei, realizată din pene mov, este de prisos sau completează perfect restul outfit-ului?

2011

Pe vremea cât a fost însărcinată, artista radia de-a dreptul. Rochia roşie face un contrast minunat cu tenul închis la culoare al vedetei şi-i scoate în evidenţă burtica.

2011

Rochia purtată de Beyonce pe covorul roşu a fost atât de strâmtă, încât de-abia a putut să se deplaseze cu ea în incinta evenimentului. Mai mult de-atât, mulatra a fost nevoită să nu mai meargă în secţiunea dedicată presei, deoarece nu putea urca scările până în zona respectivă. Inutil să vă spunem cât de furioşi au fost fotografii pe ea.

2009

Prezentă la un eveniment din Tokyo, cântăreaţa a abordat un stil mai puţin pretenţios, dar, totuşi, nu în totalitate comod.

2007

Încă puţin şi pocneşte rochia pe ea! Formele ei voluptuoase fac pereche bună cu rochia-sirenă, atât de apreciată de însăşi vedeta.

2006

Acelaşi gen de rochie-sirenă, care-i vine ca turnată artistei! Iar, în ceea ce priveşte argintiul ţinutei, îi complimentează de minune tenul lui Beyonce.

2006

Pare aceeaşi ţinută, dar nu e. Adevărul e că nu trebuie să faci vreo schimbare vestimentară, atâta timp cât stilul abordat este cel potrivit. Singura diferenţă dintre rochia din imaginea anterioară şi cea din fotografia alăturată este decolteul generos al celei din urmă. Nota 10 şi pentru această expunere!