News

Îţi vine să crezi că au fost împreună?

de admin

Aceste cupluri de celebrităţi au făcut, cândva, deliciul presei şi al fanilor. Peste ele s-au aşezat ani de alte iubiri, astfel că acum par să fi fost complet nepotriviţi. Uite cine cu cine s-a iubit!

Ryan Reynolds şi Alanis Morissette

S-au cunoscut la petrecerea de ziua de naştere a lui Drew Barrymore în 2002 şi, din acel moment, au devenit de nedespărţit. Ba mai mult, Ryan a cerut-o pe artistă în căsătorie (se vede treaba că de-atunci era chitit pe-nsurătoare!). „Simt că mă iubeşte atât de mult de parcă fac salturi la trambulină. Mereu e atât de fericit lângă mine!”, mărturisea Alanis. Cei doi n-au mai ajuns, însă, la altar şi s-au despărţit în 2007. Între timp, ea s-a măritat cu Mario Treadway, cu care a făcut un copil, venit pe lume pe 25 decembrie 2010. Iar Ryan a fost chiar mai harnic cu mariajele. A fost trei ani însurat cu Scarlett Johansson, iar în 2012 s-a căsătorit cu Blake Lively, care i-a dăruit o fetiţă în decembrie 2014.

Brodie Jenner şi Avril Lavigne

La scurt timp după divorţul de Deryck Whibley, Avril intrase... da, în cercurile Kardashienilor. Sau ale lui Bruce Jenner aka Caitlyn Jenner, căci despre fiul lui vorbim. Cei doi au ajuns să se iubească vreme de doi ani, între 2010 şi 2012, la despărţire surse din anturajul lor spunând că au vederi diferite asupra ideii de mariaj. Nu ştim cât de diferite, dar cert e că în iulie 2012, Avril începuse deja să formeze un cuplu cu solistul trupei Nickelback, Chad Kroeger, un an mai târziu căsătorindu-se cu el la un castel medieval din sudul Franţei.

Macaulay Culkin şi Mila Kunis

De când cu Ashton Kutcher, nu ne mai amintim nimic despre trecutul ei. Şi ni se pare că nici nu s-ar fi potrivit cu altcineva. Dar cu starul din „Home Alone” a avut un soi de căsnicie... dacă ne gândim că au fost împreună vreme de opt ani, din 2002 până în 2010. Presa i-a văzut mereu ca pe un cuplu straniu. Interesant este că la despărţire, surse din anturajul ei au explicat că Mila nu era pregătită să se căsătorească. Dar iat-o cinci ani mai târziu, măritată cu Ashton, căruia i-a dăruit şi un copil.

Colin Farrell şi Britney Spears

Al doilea bărbat celebru cu care Brit a avut de-a face, după Justin Timberlake! Ea şi Colin au apărut înlănţuiţi pe covorul roşu, în 2003, la premiera filmului lui, „The Recruit”. Iar sărutul lor pasional, de pe balconul de la Chateau Marmont din Los Angeles, surprins de paparazzi, a rămas celebru. Cu toate acestea, Colin a declarat atunci: „Suntem doar prieteni, nu iubiţi!”, respingând astfel zvonurile că ar fi format un cuplu cu ea. Ceea ce, în realitate, pare să fi fost doar nerecunoaşterea unei aventuri cu o femeie cu care Colin n-avea de gând mai multe... Ulterior, Spears pare să-şi pierdut încrederea în ea şi s-a reprofilat pe bărbaţi necunoscuţi. Dar, până acum, niciun anonim n-a fost câştigător.

Madonna şi Tupac Shakur

Diva a recunoscut chiar recent că s-a iubit prin 1994 cu regretatul rapper Tupac – îi lipsea un nume de culoare cu greutate din palmares?! Madonna a făcut mărturisirea la un show de radio american, ocazie cu care a spus că, în perioada în care se întâlnea cu Tupac, începuse să se simtă şi să reacţioneze... „very gangsta’”! Privind în urmă, ne mirăm cum de nu s-a comentat mai mult despre acest cuplu. N-au ştiut foarte mulţi despre ei, deşi Tupac a lăsat să-i scape câteva indicii, atunci când a povestit că Madonna l-a vizitat pe perioada detenţiei lui la închisoarea din Dannemora, New York. „Madonna e o persoană foarte bună! M-a ajutat foarte mult. Şi are o influenţă foarte mare. Odată, gardienii au vrut să mă lase să fac un duş în plus într-o zi, ca o favoare, fiindcă credeau că vine să mă viziteze ea!”

Foto: WENN, Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările