OK! TV Online

Îţi vine să crezi că Daniela Gyorfi are 51 de ani? "Eu mă simt de 30 de ani." Ce spune despre intervenţiile estetice VIDEO

Îţi vine să crezi că Daniela Gyorfi are 51 de ani? "Eu mă simt de 30 de ani." Ce spune despre intervenţiile estetice VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Invitată la OK! TV, artista a vorbit cu sinceritate despre cum se menţine şi ce regrete are până la această vârstă.

Una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi, Daniela Gyorfi (51) a dezvăluit în emisiunea Danei Săvuică, "E OK! să fii vedetă?" că se simte mult mai tânără decât vârsta pe care o are în buletin.

"Nu ştiu cât de important este când spui că ai 50 de ani - desigur, este o cifră mare pentru unii, cât contează cum te simţi. Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea la 50 de ani. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om - că nu poţi fi ridicol - dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai. Pe mine ceea ce m-a marcat şi m-a schimbat cu adevărat e tristeţea - iar ochii trădează sufletul. De la pierderea mamei mele, într-adevăr simt o supărare pe care o afişez pentru că asta este, nu mă pot ascunde. Dar nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuţăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot."

Câte operaţii estetice are Daniela Gyorfi? "Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Ţi se pare că sunt dependentă de intervenţii? Ia uită-te în jurul nostru. Dacă aş fi operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operaţii, dar îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele - mi le-am mai şi stricat -, mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse..."

Ce regrete are Daniela Gyorfi? "Eu am apărut în atâtea ipostaze... Chestia aia cu "Playboy"-ul o regret, pentru că nu mi-a plăcut, apariţia nu a ajutat cu absolut nimic, timp de un an nu am mai avut cântări. Eu am făcut un shooting înainte cu Luana, fotograf pe timpul acela, care era foarte talentată, şi eu am făcut nişte poze foarte frumoase. Pozele alea pe care mi le-au făcut... eu nu mi-am dat seama, nu mi le-au arătat înainte, iar eu n-am specificat nimic de genul ăsta în contract... Dar am avut nişte apariţii care mi-au afectat imaginea - nu că aş fi vrut să am eu imaginea imaculată, că nu mă caracterizează lucrul ăsta. Dar eu pledez pentru a fi o femeie puternică în sensul că trebuie să ai salariul tău, să ai banii tăi, trebuie să ştii ce vrei în viaţă, trebuie să te descurci - ceea ce o învăţ şi pe fiica mea, Maria."

Ce o face să se simtă o femeie împlinită? "Am o fetiţă de 9 ani, am o meserie care îmi place şi cred că contează foarte mult şi ceea ce faci, satisfacţia pe care ne-o dă şi meseria pe care o avem. E-adevărat că viaţa poate era normal să fie puţin mai bună pentru mine, dar eu mă mulţumesc că sunt sănătoasă, că am familie, am unde să stau, am maşină. Eu nu uit de unde am pornit! Am fost foarte săracă. Şi am avut şi acest hop, acest necaz de trecut cu mama, pentru că a rămas paralizată pe timpul lui Ceauşescu."

De 14 ani, îşi împarte viaţa cu George Tal, cel care a cerut-o de soţie de două ori, dar care nu a convins-o să ajungă şi a doua oară la altar. "George ştie că-l iubesc, că i-am arătat lucrul ăsta, nu că doar i-am spus. Noi suntem ca doi îndrăgostiţi şi, dacă te uiţi în telefoanele noastre, ne trimitem nu ştiu câte mesaje cu te iubesc, ce faci... Poate la începutul relaţiei nu credeam că va fi ceva atât de serios între noi, am tratat superficial relaţia. După care clar s-au întâmplat unele lucrui, a venit Maria pe lume, am devenit părinţi. Eu îl iubesc foarte mult şi i-am demonstrat lucrul ăsta."

Uite ce a mai spus Daniela Gyorfi în emisiunea "E OK! să fii vedetă?":

Comentarii

Modifică Setările