Royals

Iubirea interzisă a Prinţului Andrew cu o actriţă de filme erotice

Iubirea interzisă a Prinţului Andrew cu o actriţă de filme erotice camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dezvăluirile despre Prinţul Andrew par că nu se mai termină.

Fiul reginei este una dintre figurile cele mai importante din scandalul Jeffrey Epstein, milionarul pedofil care împrumuta adolescente prietenilor lui cu ştaif. Ei bine, viaţa scandaloasă a Prinţului Andrew cuprinde şi alte episoade pe care acesta şi le-ar fi vrut închise. 

Un astfel de episod cu care acesta a făcut de ruşine familia regală o are în centru pe o iubită mai puţin obişnuită de-a lui. Este vorba despre actriţa americană de filme erotice Koo Stark. Cei doi s-au întânit în februarie 1981, când prinţul împlinea 21 de ani şi se afla pe al doilea loc în succesiunea la tronul Angliei. Ei bine, Andrew a fost încântat de cunoştinţa cu această femeie... scandaloasă şi a început o relaţie cu ea.

Chiar dacă actriţa n-a avut prea multe roluri hot în cariera ei, cel din filmul The Awakening of Emily, din anul 1976, în care Koo a interpretat o scenă de sex lesbian sub duş, i-a pus amprenta de femeie uşoară.

Deşi Andrew s-a îndrăgostit nebuneşte de această americancă, mergând cu ea chiar şi-n vacanţe în insule exotice, o căsătorie cu aceasta ar fi fost de neacceptat. În acele vremuri, un prinţ de sânge putea avea o actriţă drept amantă, dar niciodată ca nevastă.

Chiar dacă viaţa i-a dus pe cei doi în direcţii diferite, au rămas prieteni până în zilele acestea.

Comentarii