Love Story

Iubirile Andreei Esca. Prezentatoarea de la Pro TV ar fi putut deveni nora celebrului actor Alexandru Arşinel

Iubirile Andreei Esca. Prezentatoarea de la Pro TV ar fi putut deveni nora celebrului actor Alexandru Arşinel camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

O vedem pe Andreea Esca aproape zilnic la TV, la Ştirile Pro TV. În viaţa de zi cu zi, prezentatoarea are un program încărcat, dar nu uită niciodată de familia sa, de soţ şi de cei doi copii. Să ne amintim însă de iubirile Andreei Esca, de trecutul său, de experienţele care au ajutat-o să fie omul frumos de astăzi. 

Ce elevă, ce adolescentă nu visează să devină într-o zi ca Andreea Esca? Multe tinerele speră şi îşi doresc ca într-o zi să ajungă la pupitru şi să prezinte ştirile la fel ca Andreea Esca. Ele trebuie să ştie însă că în spatele imaginii perfecte pe care ea o afişează sunt ani de muncă, de experienţe, de ani petrecuţi pe teren, la diverse evenimente, la diverse conferinţe. Nu e uşor, dar se poate!

Pe lângă cariera sa fără reproş, Andreea Esca are şi o viaţă personală de nota 10. Nu vorbeşte chiar aşa de des despre familia sa, dar a răspuns de fiecare dată chiar şi întrebărilor mai incomode despre viaţa sa dincolo de lumina reflectoarelor. A avut replică chiar şi atunci când a fost întrebată despre viaţa intimă, a povestit câteva amănunte despre prima noapte alături de un bărbat: "Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta, dacă merită…îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus, într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual.

Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, a povestit Andreea Esca.

După ani de zile s-au mai aflat detalii din viaţa personală a Andreeei Esca. Prezentatoarea de la Pro TV a trăit o poveste frumoasă de dragoste cu unul dintre fiii unui mare actor român. Vedeta a avut o relaţie în urmă cu aproximativ 25 de ani cu Bogdan Arşinel, fiul marelui Alexandru Arşinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti. Cuplul a avut o relaţie de trei ani de zile, iar apoi drumurile lor s-au despărţit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcţii, s-a căsătorit şi are doi copii. Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram şi are şi ea doi copii.

Andreea Esca, mariaj fericit alături de Alexandre Eram

De 20 de ani, Andreea Esca şi Alexandre Eram sunt de nedespărţit. Prezentatoarea de la Pro TV l-a cunoscut pe cel care avea să-i fie soţ întâmplător, la o petrecere: "L-am cunoscut la o petrecere, normal! L-am zărit printre mulţi şi, pentru că mi-a plăcut foarte mult, am întrebat cine e. S-a dovedit că lucra la fabrica unde ne făceau nouă sacourile la PRO TV, aşa că mi-am făcut de drum pe acolo, până am ajuns să ieşim împreună", a declarat Andreea Esca într-un interviu. 

În august 2000 a venit pe lume şi primul lor copil, Alexia. Când a aflat că este însărcinată, Andreea Esca a fost în culmea fericirii: "A fost o surpriză foarte plăcută. Eram aşa de fericită, că îmi venea să urlu pe stradă. Oricum, îi spuneam oricui, imediat, că sunt însărcinată, din ziua în care am aflat"

În 2003, prezentatoarea de la Pro TV a trăit o altă mare bucurie, a rămas însărcinată din nou. Atunci, Andreea Esca a acceptat să pozeze nud pentru revista Tabu. Ba chiar, fetiţa ei, Alexia, care avea pe atunci trei ani, a apărut alături de mama ei. Într-una dintre imagini, fetiţa chiar sărută fericită burtica de graviduţă a Andreei. Pictorialul realizat a fost unul cu mult bun gust şi trupul Andreei a fost acoperit exact acolo unde trebuia. (Priviţi imaginile cu Andreea Esca în galeria foto).

Aris, fiul Andreei Esca şi al lui Alexandre Eram, are astăzi 16 ani. 

Foto: Facebook

Modifică Setările