News

Iubirile lui Johnny Depp. De ce a refuzat o starletă din filmele pentru adulţi să se culce cu actorul

Iubirile lui Johnny Depp. De ce a refuzat o starletă din filmele pentru adulţi să se culce cu actorul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Chiar dacă nu mai are 30 de ani, Johnny Depp rămâne  o partidă pentru tot mai multe femei.  Amber Heard, ultima lui mare iubire, cu care a avut o ruptură urâtă, nu ar fi însă de aceeaşi părere. Povestea lor a început înainte ca faimosul actor să se separe de Vanessa Paradis. S-au cunoscut pe platourile „The Rum Diary” şi au trăit un amor nebun încă de la  început, iar în anul următor s-au mutat împreună şi s-au căsătorit.

Mariajul a durat 18 luni, dar s-a prăbuşit când Heard a abţinut un ordin de restricţie şi l-a acuzat pe actor că i-a aruncat un telefon mobil în faţă. Ulterior, la proces, ea a declarat că Johnny Depp a agresat-o fizic în timpul căsniciei.

Pe de altă parte, actorul a mărturisit că a avut de suferit financiar în urma acuzaţiilor lansate de ea şi şi-a pierdut rolul din „Piraţii din Caraibe”. Ba mai mult, a adus dovezi că l-a lovit. În cele din urmă, cei doi au fost de acord cu o soluţionare a divorţului de 7 milioane de dolari. Starul a rămas cu multe sechele după acestă despărţire, dar şi regretul că pentru ea a renunţat la Vanessa Paradis, fosta sa iubită. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani şi sunt părinţii a doi copii.

Depp şi Paradis s-au cunoscut în 1998, în timpul filmărilor pentru producţia lui  Roman Polanski, “The Ninth Gate''. La un an, s-a născut primul lor copil, o fetiţă, Lily-Rose Melody. A urmat apoi, în 2002, şi un băiat, John’ Jack’ Christopher. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar dragostea lor era una extrem de puternică şi nimeni nu se aştepta să se termine vreodată. “Relaţia noastră este perfectă. Suntem mai căsătoriţi decât mulţi alţii, avem doi copii”, spunea Vanesa, care nu contena să enumere calităţile lui Depp.

Din păcate, basmul a ajuns la sfârşit odată ce starul a cunoscut o altă muză. Relaţiile sunt complicate. Nu mi-a fost nici mie uşor, dar nici ei. Eram tot timpul plecaţi, iar un lucru a dus la altul”, spunea Johnny în timp ce tranversa acele vremuri dificile de după despărţire.

 

Şi acela nu a fost singurul episod în care actorul a renuţat la o iubită cu care părea să se completeze în totalitate.

În anii '90, se întâlnea cu supermodelul Kate Moss, iar paparazzii nu conteneau să îi surprindă în tandreţuri în barurile din New York. Păreau suflete pereche, dar „dispoziţia'' lui s-a schimbat rapid schimbă, iar pentru Moss, şi mai târziu pentru Amber, era prea mult pentru a face faţă. După patru ani, s-au despărţit, dar nu a durat şi starul s-a refugiat în braţele unuiei alte frumuseţi, care, culmea, era prietenă cu Moss.

Relaţia cu Naomi Campbell a fost scurtă, iar fanii actorului chiar găsesc acest zvon greu de crezut, iar asta datorită prieteniei strânse şi durabile a fetelor. S-a zvonit că Depp a trecut şi prin patul lui Ashley Olsen, asta după ce a fost surprins părăsind apartamentul ei în 2012.  Ba mai mult, că a avut o idilă şi cu Christina Ricci.

Winona Ryder l-a cucerit iremediabil şi l-a făcut să îşi tatueze numele ei. S-au logodit chiar, dar relaţia a durat doar trei ani. În cele din urmă, el a trebuit să-şi modifice tatuajul, de la „Winona forever” la „Wino Forever”.

Starul a bifat o legătură de trei ani şi jumătate şi cu Sherilyn Fenn. S-au cunoscut în 1985, pe platourile filmului „Dummies”. Romantismul s-a terminat în 1988.

A fost împreună şi cu starul filmelor pentru adulţi Traci Lords, cu care a lucrat în 1990 la filmul „Cry Baby”. Deşi erau văzuţi împreună, cei doi nu au recunoscut relaţia. În 2003, actriţa a publicat autobiografia sa “Traci Lords: Underneath It All,””, unde susţine că a fost aproape de o aventură cu Depp, dar că nu a putut merge mai departe.

„Mă gândeam:„ Oare Johnny se aşteaptă să fiu uimitore în pat? ”Şi dacă nu sunt? Cum aş putea să mă culc cu el cu toată această presiune? S-a urcat în pat lângă mine şi a zâmbit. Eram nervosă când îl simţea atât de aproape”, a scris actriţa în cartea ei.

Johnny Depp este în prezent singur, dar această situaţie nu va dura prea mult, pentru că, după cum spune „Viaţa este destul de bună, şi de ce nu ar fi aşa? Sunt un pirat, până la urmă”.

 

Comentarii

Modifică Setările