Vedete

Iubita cu 25 de ani mai tânără a lui David Guetta a încins nisipul la plajă! Cât este de HOT Jessica Ledon

Iubita cu 25 de ani mai tânără a lui David Guetta a încins nisipul la plajă! Cât este de HOT Jessica Ledon camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

David Guetta arată superb la 53 de ani, însă iubita sa, cu 25 de ani mai tânără, a încins nisipul şi imaginaţia când a apărut sexy, într-un costum de baie, alături de artist, la Miami.

Jessica Ledon şi-a etalat corpul splendid şi bine lucrat la sală, bucurându-se de soare şi mare alături de David Guetta, sâmbătă, în Miami.

Iubita artistului este mai tânără decât el cu 25 de ani şi considerată de presă o adevărată bombă sexy cubaneză.

Jessica s-a afişat într-un costum de baie minuscul, cu sânii şi posteriorul generos uşor de intuit şi de admirat.

Practic, iubita lui Guetta semăna cu o piersicuţă delicioasă, având şi costumul de baie în această culoare.

David Guetta arată şi el fabulos şi chiar a mărturisit într-un interviu că lucrează cât să fie fit, nicidecum un pachet de muşchi.

De aceea, lucrează cu greutăţi 45 de minute, de 4 ori pe săptămână. Cardio face de 3 ori pe săptămână, câte 30 de minute. De asemenea foloseşte şi bicicleta statică sau banda înclinată. A declarat că deşi nu mai are 20 de ani, e important să te menţii sănătos şi să munceşti mai mult pentru asta, dacă este nevoie.

Faimosul DJ formează un cuplu cu Jessica din 2015 - David divorţând cu un an înainte de soţia sa, Cathy, după 22 de ani de mariaj, din care au rezultat doi copii: fiul Elvis, de 17 ani, şi fiica Angie, de 13 ani.

Vă invităm să deschideţi galeria pentru a vedea pozele incendiare ale iubitei lui David Guetta.

Comentarii

Modifică Setările