News

Iubita lui a făcut sex cu ispita, iar el s-a mutat în Anglia! Iată cum arată Iulian de la „Insula iubirii“ în prezent

Iubita lui a făcut sex cu ispita, iar el s-a mutat în Anglia! Iată cum arată Iulian de la „Insula iubirii“ în prezent camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prima concurentă din acest an de la „Insula iubirii“ care a căzut în ispiă a fost Mari, iubita lui Iulian. Iniţial, ea a încercat o relaţie cu George, însă până la urmă a ajuns în braţele lui Cristi.

Săptămâna trecută, Antena 1 a difuzat secvenţe în care se vedea că Mari şi Cristi nu doar că au dormit împreună, ci au făcut şi sex. Cu toate că a fost înşelat, Iulian nu s-a apropiat foarte mult de Irina, ispita de care îi place, iar relaţia dintre ei doi s-a răcit în ultimul timp.

Cu toate că emisiunea este difuzată acum pe post, filmările au avut loc la începutul acestui an, iar în prezent concurenţii şi ispitele îşi trăiesc liniştiţi viaţa.

După încheierea filmărilor, Iulian s-a despărţit de Mari şi a ales un nou drum în viaţă. El a plecat în Marea Britanie,  în Southampton, unde a pornit de la zero. Cu toate că în unele fotografii postate pe internet de Iulian pare că el a trecut peste ce i-a făcut Mari, citatele pe care el le pune pe Facebook îl dau de gol că ar putea suferi în continuare după fosta lui iubită.

„Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp“, „Toţi greşesc, de-asta şi creioanele au gumă de şters la capăt“ şi „Mai nou, si cuvântul «promit» este o minciună“ sunt doar câteva dintre citatele pe care Iulian le pune în dreptul pozelor în care apare singur.

Modifică Setările