News

Iubita lui David Guetta, o bombă sexy la plajă! A încins spiritele cu formele ei perfecte

Iubita lui David Guetta, o bombă sexy la plajă! A încins spiritele cu formele ei perfecte camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Celebrul DJ în vârstă de 51 de ani nu şi-a putut lua mâinile de pe focoasa lui iubită, pe nume Jessica Ledon (27). Aceasta a făcut furori la plajă, îmbrăcată într-un costum deux-pieces.

Cu forme voluptuoase, un abdomen bine lucrat şi un zâmbet de milioane, iubita lui Dj Guetta a făcut furori pe o plajă din Miami. Nimeni nu şi-a putut lua ochii de la ea, însă Jessica i-a acordat atenţie doar iubitului ei. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze afectuoase, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit.

DJ Guetta şi Jessica Ledon sunt împreună din 2015, dar n-au de gând să se căsătorească. Deşi Jessica poartă un inel cu un diamant uriaş pe deget, o sursă a declarat că e vorba despre un inel ”promisiune” de dragoste şi implicare. Celebrul dj nu mai crede în căsătorie după ce a divorţat, în 2015, de soţia lui, Cathy, care i-a dăruit doi copii. Jessica este născută în Cuba şi e de profesie actriţă.  

foto: profimedia

Citește și ...