Evenimente

Iubita lui Dragnea e îngrijorată! Fostul lider PSD are de suferit din cauza coronavirusului, dar familia nu primeşte informaţii

Iubita lui Dragnea e îngrijorată! Fostul lider PSD are de suferit din cauza coronavirusului, dar familia nu primeşte informaţii

Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu coronavirus, iar starea lui nu ar fi tocmai bună, dar familia nu primeşte nicio informaţie.

Iubita fostului lider PSD, Irina Tănase, nu găseşte nicio soluţie.

”Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îţi permite să faci multe lucruri, şi dureri de cap. Nu avea nici probleme de respiraţie, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbeşte că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar uşoară”, a ţinut să precizeze Irina Tănase la Antena 3.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobişnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simţit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informaţie şi nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a adăugat lui Liviu Dragnea.

 

Comentarii

Modifică Setările