Fashion

Iubita lui Jason Statham ne-arată cum l-a cucerit: goală într-un pictorial provocator!

de admin

Iubita lui Jason Statham ne-arată cum l-a cucerit: goală într-un pictorial provocator!

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre femeile superbe ale planetei şi cea care îi stă la braţ actorului Jason Statham, de 5 ani încoace. Recent, frumosul model britanic a decis să fie muza unui pictorial erotic, am spune, în revista Violet Grey, atât pentru a ne arăta că are un trup fantastic, că se simte excelent în pielea ei, dar poate şi pentru a-şi sărbători cum se cuvine ziua ei de naştere, de săptămâna viitoare, când împlineşte 28 de ani.

Supermodelul a pozat tăvălindu-se prin iarbă şi flori, în toată splendoarea ei nud, purtând doar câteva bijuterii care să-i pună în valoare frumuseţea. Pictorialul a surprins, datorită machiajului şi a cadrelor, latura mai ascunsă, mai misterioasă şi mai periculoasă a lui Rosie. Blonda nu s-a sfiit să se dezbrace de tot în faţa camerelor, dat fiind că este model de la 15 ani. În orice caz, nu este prima ei şedinţă nud, începând de mică să pozeze cât mai sumar îmbrăcată.

Acum este model Victoria’s Secret şi poartă cu mândrie şi-n pictorialul provocator pentru Violet Grey o pereche clasică de stilettos Louboutin. Iar dacă vreţi să aflaţi cu ce îşi menţin corpul perfect, chiar ea a mărturisit că ţine o dietă organică, face yoga şi urmează un program special de fitness.

Modelul Rosie Huntington tatonează cu actoria, urmându-l pe iubitul ei de 47 de ani, chipeşul Jason Statham – ea a jucat un rol minor în “Transformers: Dark of the Moon” şi o vom putea urmări în “Mad Max: Fury Road” curând.

Modifică Setările